Aki klasszik autóhoz nyúl, nem tud mellélőni. Ez örök szabály. A '80-as évek autóinak sikere töretlen és ezt mi sem mutatja jobban, hogy egyre több E30 vagy éppen "baby Benz" tűnik fel a találkozókon, kiállításokon. A recept egyszerű: Végy egy ilyen retro vasat, tegyél alá korhű felniket, engedd földre és lehetőleg pakolj rá/bele ritka alkatrészeket. Kész is van a szemmágnes! 
 
Ez eddig jól hangzik. Azonban ne feledjük, hogy minden egyes módosítás után, kicsit veszít az értékéből az adott autó, hiszen nincs győzelem áldozat nélkül, vagy csinálhatjuk úgy mint James és pont úgy nyúlunk a kocsihoz, hogy az szinte érintetlen maradjon. 
 
A külső módosítások listája elég rövid, mert az autó tulajdonképpen teljesen gyári, és itt a gyári kifejezést szó szerint kell érteni, mivel még a sárvédőívek sem lettek megerőszakolva, hogy a felnik tökéletesen elférjenek. Egyedül a W108 zászlótartó nevezhető módosításnak, ami egyedileg átalakított konzol segítségével kapott helyet az autón. 
 
A futómű már más kérdés. Akinek van 190-es Mergája, az pontosan tudja, ha le akarja ültetni rendesen, akkor ott kell kicsit matekozni pár alkatrésszel. Jamesnek szerencséje volt, mert az Only Charged Dubs intézett neki különleges lengőkarokat, amikbe poliuretán szilentek kerültek. Ezek mellé jöhettek az Only Charged Dubs lufik és MTS szuper rövid és kemény gátlók, hogy aztán az egészet Airlift 3P vezérlő irányítson és engedje szó szerint földre a bódét. 
 
Klasszikus autó alá, klasszikus felni dukál! Miután ezt elolvastátok, talán mondanom sem kell, hogy BBS RS felnik kerültek a kocsi alá, amiket úgy méreteztek, hogy az ívekhez ne kelljen hozzányúlni. Tulajdonképpen ettől igazán zseniális az egész. 
 
A beltér még nincs teljesen kész, de már az alapok megvannak. Jamesnek csak egy márka jöhetett szóba az ülések terén, ez pedig a Recaro volt. Sikerült is beszereznie két darab Reyland Motorsports confetti széket, hátra pedig a 190E Cosworth szettje került, ami szintén Recaro gyártmány és még fejtámlák is vannak benne. James akkor lesz teljesen elégedett, ha a belső krém tweed anyaggal lesz borítva. Ami még érdekes, az a korhű Mercedes-Benz Zebrano fakormány, illetve a csomagtartóban található, hegesztésmentes légtartály, amit az autó színére fényeztek. 
 
Ilyen egy igazi old school építés! Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: RollHard