Az elmúlt években minden a stance-ről szólt. Na jó, nem teljesen minden, de ha jól megnézzük az utóbbi évek építéseit, a legkülönfélébb autókat látjuk levegős futóművel és valami nagyon divatos felnivel, ami egyébként nem rossz dolog, csak éppen egy idő után már sokan átnéznek rajtuk, mert nem látnak mást, mint egy felnit, meg ültetést. Dimitri viszont máshogy gondolja... 
 
Dimitri Franciaországban él és már édesanyjától örökölte a Volkswagen őrületet. Anyukájának is volt többféle típusa. Dimitrinek is volt már néhány különleges építése, amire viszont most felfigyeltek a RollHard-nál, az ak épeken látható Baja Bogár. 
 
Az 1970-es évjárató autót eredetileg 1200-as motor hajtotta, amit aztán 1915 köbcentis, központi karburátoros egységre cseréltek, CB Performance hengerfejjel, Kennedy kuplunggal, egyedi kipufogórendszerrel. 
A futómű környékén VW 181, a legendás Kübelwagen, elemi kerültek beépítésre, amit még 7 centivel meg is emeltek. Módosították az első lökhárítót, hátra USA lámpák kerültek és elöl is USA indexek villognak. A motorháztetőt átalakították, hogy könnyebben lehessen nyitni, végül pedig a kiegészítőket feketére fújták, ami a szürke színnel együtt komoly megjelenést kölcsönöz az alapból vidám megjelenésű autónak. 
 
Belül versenyülések, GT2I biztonsági övek, Mountney kormányagy és kormány, egyedi alu "ajtókárpitok" , Autometer műszer és egyedi kapcsolók kaptak helyet. 
A kiegészítő fények, a tetőcsomagtartó teszi fel a pontot az i-re. 
 
Kilóg a sorból, de ettől még zseniális! Jó látni, hogy valaki megpróbál újat alkotni és nem áll be a sorba. Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: RollHard