A Toyota GT86/Subaru BRZ elég sikeres mind a mai napig, viszont a rajongóknak nagyon hiányzik egy fokkal erősebb, turbós verzió. Valószínűleg eljutott a toyota fülébe is ez, úgyhogy 2022-től érkezik az új GR86/BRZ, amiben már turbós motor fog dolgozni, 260 lóerővel. Azonban erre várni kell még egy kicsit, így a jelenlegi modelleknek van még létjogosultsága. 
 
Amikor megjelent a típus, az internetet elárasztották a Pandem, Rocket Bunny szettekkel szerelt gépek és az emberek okkal hihették azt, hogy csak ez az egy cég gyárt bodykit-et a típushoz, pedig nagyon nem! Sőt! Van egy sokkal elegánsabb és komolyabb készlet is, amit az AIMGAIN polcáról lehet leemelni. Viszont nem fogytak úgy a szettek, mint ahogy a cég tervezte. 
 
A készlet fő eleme a 2012-es Lexus GS frontjának a mintájára készült első lökhárító, amitől egyszerre lesz sportos és elegáns a kocsi megjelenése. Persze nem is várhatunk mást egy olyan cégtól, ami VIP autókhoz készít kiegészítőket. Természetesen itt is találunk szélesítéseket. Az első sárvédők 5, a hátsók pedig 8 centiméterrel teszik szélesebbé az autót, oldalanként. Itt nem találunk szegecseket vagy csavarokat, mert egybedolgozták a karosszériával és azt kell mondjam, sokkal jobban is áll neki. Az óriási karbon szárny, elsőre soknak tűnhet, de ha az összképet nézzük, akkor hamar rájövünk, hogy tökéletesen passzol az autó stílusához. 
 
A cég nagyobb fékeket is fejlesztett az autóhoz, illetve új kipufogórendszert is, ami titán végeket kapott. A kerékjáratokban, klasszikus, Work Meister M1 felnik forognak és tulajdonképpen ezek teszik fel a képzeletbeli I-re a pontot. 
 
Sajnos nagyon ritkán látni ilyen, GT-F szettel szerelt autót, ami kicsit érthetetlen, mivel tényleg egyedivé teszi az autót. Persze ennek az egyediségnek ára van. 8.000 dollárt kell leszurkolni a készletért, de az biztos, hogy nem fog velünk szembejönni. 
 
Még több képért KATT IDE!





 

 

Forrás: Super Street