A képeket elnézve azt gondolhatja az ember, hogy a Mercedes lesz a középpontban, de nagyon nem, pedig az autó sem egyszerű darab. Edward Johnston viszont BMW rajongó, azon belül is elvakult E36 fan. Van kettő touring is a tulajdonában, mindkettő hardcore módon átépítve. Na, de akkor mit keres nála egy Merga? 
 
A történet igazából ott kezdődik, hogy emberünk sosem gondolta volna, hogy valaha sikerül hozzájutnia álmai felnijéhez. Mindenkinek vannak ilyen vágyai. Edward viszont a motorsport leghíresebb gyártójának, a BBS-nek az egyik termékére csorgatta a nyálát. Nem is titkolja, hogy JasonGTI az egyik példaképe, aki ugye az a forma, aki egy komplett kamionnal érkezik minden évben Wörthersee-re. Jason egyik autóján látta az E88 garnitúrát és eddig is nagy volt a gerjedés, de ezek után már nagyon nem bírt magával. Az ilyen ritkaságok pedig nem sűrűn szoktak felbukkanni a neten, vagy olyan áron, ami már-már csillagászati. Edward-ot viszont nem érdekelte mennyibe kerül és a Marketplace felületén lecsapott egy teljesen hibátlan szettre, aminek érdekessége, hogy még soha nem szedték szét! 
 
Annyiban volt izgalmas a dolog, hogy Edwardnak fogalma sem volt arról, hogy fog állni autója alatt, ami ezúttal nem egy BMW, hanem egy E63 AMG Mercedes volt. A W211-ben van elegendő erő, nem is túl gyakori és Edward-ot, a frontrész, a CLK GTR-re emlékezteti. Az autó már le volt ültetve egy kicsit és Ispiri felnik forogtak a kerékjáratokban. ezeknek a helyére kerültek fel a BBS E88-ak és kicsit játszani akart az Airmatic futóművel, de tudta, hogy ide Airlift Performance rendszerre lesz szüksége, amit sikerült is találni a neten, így könnyedén bekerült az autó alá. A felniket kipogácsázta és máris megvolt a klasszikus kiállás, aminél elöl eltűntek az ívek mögött a felnik, hátul pedig hibátlan a fitment. 
 
Az autóra még felkerült egy karbon első toldat, illetve egy karbon diffúzor és kicsit variáltak a kipufogórendszeren is, hogy kellemes legyen az autó hangja. 
Tény, hogy ez nem egy akkora mutatvány, mint Edward korábbi autói, de megjelenésre hibátlan és bármilyen találkozón megállja így a helyét. Egyszerűen lehetetlen hibázni egy ilyen felniszettel és egy ilyen alappal!
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: ILB Drivers Club