Korábban már olvashattatok cikket egy kiszélesített, brutál megjelenésű Mustangról, Oroszországból. Ha esetleg kimaradt volna, akkor IDE KATTINTVA bepótolhatjátok! 
Az Evil Empire által épített masina egy Shelby GT350 volt, olyan külsővel mint amit a driftversenyeken látunk, rettentően széles Work Meister felniken. 
 
A tulaj még mindig Ishkhan és ez a Mustang szélesebb, alacsonyabb és durvább mint az előző volt. A történet viszonylag rövid. A Clinched meglátta az új Mustang-ot és azonnal meg is álmodtak hozzá egy szettet, amivel teljesen új karaktert kapott az autó. Több show-ra is kivitték a kocsit, ami volt már piros, aztán fekete is. 
 
A Tsunami Picnic-en debütált feketén a kocsi, aztán pedig úgy döntöttek, hogy szürkére fújják, (igen, fényezték, ez nem fólia!) és az Accuair levegős rendszerét pattintják alá. A színválasztás is elég macerás volt, mert a tulaj olyan árnyalatot keresett, ami tökéletesen kiadja a Mustang durva vonalait. A bodykit mellé szükség volt megfelelő méretű felnikre is. A Power Wheels által gyártott görgők átmérője 20" és elöl 11, hátul pedig 12" szélesek! 
Az egyetlen gyenge pont talán a motor, mert nem V8, hanem Ecoboost hajtja, amitől az igazi Mustang rajongók öklendezni kezdenek, de el kell fogadnunk, hogy a gyártók nem a rajongóknak készítik autóikat, hanem a tömegnek.... Itt azért egy Revo Stage 2 program dobja meg a lovak számát és körülbelül 400 lóerős a gép, amivel már lehet dinamikusan közlekedni. 
 
Az összkép hibátlan, ez az autó is gonosz, úgy mint az előző, csak ez kicsit másképp. Természetesen vannak további tervek, de erről Ishkhan nem beszélt, mert jelenleg csak élvezni akarja autóját. 
 
További képeket IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: True Fitment