Delta Sipho Adams, továbbiakban Delta, Mk5 GTI Golfját szerette volna lecserélni Audi A3-ra vagy Mk7 GTI-re. Mituán kipróbálta mindkettőt, rögtön eldőlt, hogy melyik lesz a befutó. Az Mk7 formája, vezethetősége elbűvölte Delta-t és meg is vette az autót. 
 
Kezdetben inkább az lett volna a cél, hogy élményautó legyen a kocsiból és a teljesítmény lebegett szeme előtt, viszont miután kipróbált többféle futóművet, csak sikerült visszakanyarodni a levegős rendszerekhez és így került a kocsi alá Airlift 3P vezérlővel és két darab Viair kompresszorral szerelt rendszer az autó alá. 
Ennek a rendszernek a segítségével pedig simán rá lehet engedni a x18 méretű BBS RS felnikre az autót. 
 
Persze itt nem állt meg a dolog! Kívül ECS Tuning karbon első toldat, karbon hátsó diffúzor, Golf R fényszórók dobják fel a látványt. Nem sok, de egy ilyen autó esetében pont elég. 
Az utastérben is finoman bántak a kiegészítőkkel, mindössze a Premium Deutsch karbon ajtónyitók és sebességváltó fülek jelentik a változást, illetve a csomagtérbe épített install, ami jól láthatóvá teszi a levegős rendszer egyes elemeit. 
 
A motortérben is találunk néhány Premium Deutsch karbon kiegészítőt, akksi tálcát, motorburkolatot, a különböző folyadékok sapkáját és egy fém nívópálca is helyet kapott, ami messziről világít ha kinyitjuk a motorháztetőt. 
Azonban van más is. Egyedi kipufogórendszer, Tiguan végekkel. CTS turbo downpipe, ECS tuning karbon szívósor és Unitronic Stage 2 optimalizálás. 
 
Delta elégedetten hátradőlhetne, de már a toivábbi módosításokat tervezi, amik között új szín, komplett bukócső és Corbeau versenyülések is szerepelnek. 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 
a




 

 

Forrás: Slammedenuff