A hétvégén tartotta a Drifted a Végső Összecsapás névre hallgató rendezvényt, ami az idei év szezonzáró eseménye volt, nem csak Tökölön, de sajnos országosan, mivel az AMTS elmarad. Ezen az összejövetelen, a drift mellett, 402 méteres gyorsulásra is van lehetőség és persze találkozó nélkül nincs Tököl, így a Backyard Garage és a Red Sun Fest is megtartotta a RaceWars névre keresztelt találkozót, amin európai, japán és amerikai gépek sorakoztak fel. Azonban ami miatt érdekes volt ez a buli, az a Red Sun Service által épített szörnyeteg volt. 
 
Jugo és csapata egy ideje építette a képeken látható Nissan-t, azonban igazán éles bevetésen most volt először. Az eredeti terv 1200 lóerő elérése volt, de sikerült 1330 lóerőt(!) kipréselni a motorból és ehhez közel 1330 Nm nyomaték párosul! Most hagyok egy kis időt, hogy ezt mindenki feldolgozza.....
 
Természetesen a gyári alkatrészek nem bírnak el ekkora teljesítményt, így Manley Platinum szériás, extrém terhelhetőségű dugattyúk, Manley 300M ötvözet, Pro szériás hajtórudak, King Racing Tri-Metal csapágyak,  HKS hengerfejtömítések, speciális APR csavarok, szintén APR főtengelycsavarok, Tomei vezérműtengelyek, szeleprugók, rugótányérok, Tomei Inconel szelepek kerültek beépítésre. Az üzemanyagrendszer 110-as ASNU injektorokkal, szinétn ASNU benzinhíddal és dupla injektormeghajtóval, Fore Innovation L4 tripla üzemanyagpumpa rendszerrel és hozzátartozó vezérléssel gazdagodott. 
Linney Garrett GTX3582R turbószett, Tial külső wastegate, Linney intercooler, komplett csövezéssel és HKS Legamax Premium kipufogórendszer szerepel a listán. Az egészet pedig Ecutek vezérlő fésüli össze a megfelelő programozás után. 
 
A váltó erősített Albins, amihez szintén erősített Albins második tengely is tartozik. Xtreme 18 tárcsás kuplung és komplett összkerék kuplung kihajtótengellyel, Albins végáttétel, Dodson csapágyak, váltószűrők és Red Sun váltómerevítők valamint programozható, Linney összkerékhajtás teszi teljessé az egészet. 
 
Az autó alatt Japan Racing JR-21 felnik forognak, 10x20 és 11x20 méretben, 285 és 315 széles Toyo R888R gumikkal szerelve. 
 
Hogy mire volt elég ez a rettenetes erő a hétvégén? Nos az autó megnyerte a gyorsulási versenyt és új rekordot állított fel a maga 9,27 másodperces idejével. Ez a 9,27 pont elég volt ahhoz, hogy 270 km/h-ra gyorsuljon fel az autó! Felfoghatatlan adatok! 
 
Gratulálunk a Red Sun Service-nek és a tulajnak, hogy összehozták ezt a parádés gépet! Biztosan találkozunk még vele gyorsulási futamokon.