Amikor megjelentek az első képek az új M3/M4-ről, már akkor sokan kiakadtak, hogy mi ez az új vese, aztán amikor kiderült, hogy a gyártó tényleg komolyan gondolja a dolgot, felrobbant az internet és különböző mémek árasztották el a csoportokat, oldalakat. 
 
Tény, hogy szokni kell a dolgot. (Nekem mondjuk nincs bajom az óriási vesékkel.) Abba meg aztán teljesen felesleges belemenni, hogy melyik piacra szánják az autót, mivel maga a technika egyszerűen zseniális! Véleményem szerint ez a forma is be fog érni, mint annak idején az E60 esetében, csak kell egy kis idő hozzá. Na de nem ez a lényeg, hanem az, hogy akik eddig hányingert kaptak az új front láttán, megnyugodhatnak, mivel a Prior Design olyan szetteket tervezett, amikkel lényegesen emészthetőbb az új modell. 
 
Többféle koncepció létezik, de egy dologban mind megegyeznek. Az óriási veséket "megfeleznék" és az alsó rész beömlőkkel ellátott lökhárítókat kapna. Hat különböző variáció látott napvilágot és ha kedvező lesz a fogadtatás, akkor a cég rááll a sorozatgyártásra. 
 
A képeket elnézve felmerül a kérdés, hogy a BMW-nél ez tényleg meg sem fordult a tervezők fejében? Mert bevallom őszintén, én feldolgoztam az új külsőt, de a Prior Design szettek azért tényleg dögösebben néznek ki. 
 
IDE KATTINTVA megtaláljátok az összes verzióról a képeket, EZEN A LINKEN pedig a Prior Design videóját nézhetitek meg