Az amerikai autók mindig is egyet jelentettek a szabadsággal, az erővel és a kényelemmel. Persze ez a három tulajdonság nem teljesült mindig egyszerre, de ettől függetlenül kevés embert hagy hidegen az a fajta életérzés, amit ezek az autók nyújtanak. (Aztán ki tudja? Lehet csak azért izgalmas, mert nem itt készül és nagyon más kultúra terméke...) 
 
Szóval adott egy hatalmas karosszéria, amit egészen a földig eresztenek, hogy szikrázzon az alja és alápattintanak óriási kerekeket. Ez már önmagában jól tud kinézni, de ha ehhez még hozzájön, hogy az alap egy 1950-es évjáratú Cadillac Series 62, akkor rögtön még izgalmasabb a dolog. Nate egy helyi találkozón figyelt fel az autóra először és még ott ajánlatot tett a kocsira, amire először a tulaj rábólintott, de aztán inkább visszalépett. Ezután Nate nem hallott a kocsiról sokat, de azt megtudta, hogy eladták és a Facebook Marketplace-en meg is találta az autót. Nem is húzta az időt, azonnal lecsapott a kocsira. 
 
Ez öt évvel ezelőtt történt. Azóta Nate kicsit változtatott rajta itt-ott. A külsőn egyedül az idő múlása érhető tetten. Nincs elrohadva, de azért találni rozsdafoltokat. Patina. Ilyen egyszerű. Azonban Nate egy kis japán, VIP stílust is hozzáadott a dologhoz, mégpedig úgy, hogy bekerültek a függönyök, megrendelte a kis asztalkákat és még pár kiegészítőt is, hogy aztán egyszer teljesen összeálljon minden. Ehhez még arra is szükség lesz, hogy LS motort építsen be, lehetőleg turbóval, de ez még nagyon távlati terv. 
 
Jelenleg a földhöz vágott külső és a függönyök hívják fel magukra a figyelmet, de már így is nagyon durva látványt nyújt az öreg Cadillac. Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Speedhunters