Az autógyártók és gyári tunerek egyre vadabb gépekkel rukkolnak elő. Fogalmam sincs, mekkora szükség van több mint 500 lóerős autókra utcára, miközben a másik oldal a környezetvédelemről és biztonságról papol, de mint látszik, a cerkaméregetés nem fog leállni egyhamar. Egy olyan autó, ami 3 másodperc alatt repül százra, olyan kocsik között, amik átlagban 8 másodperc alatt teljesítik ugyanezt, bőven túl van azon a határon, amit normálisnak lehet nevezni, viszont van egy réteg, aiknek fontos, hogy gyors autójuk legyen, úgyhogy nekik készülnek olyan csodák, mint a képeken látható Brabus Rocket 900. 
 
Az autó alapja Mercedes-AMG GT 63 S 4Matic+, aminke a 4 literes, dupla turbós V8 motorja 639 lóerőt és 900 Nm nyomatékot ad le. Már ez sem tartozik a vérszegény autók közé, viszont a Brabus megnövelte a hengerűrtartalmat 4,5 literre, új főtengely, nagyobb, kovácsolt dugattyúk, erősebb hajtórudak felhasználásával, de a motor kapott karbon szívósort, új turbókat, átalakított üzemanyagrendszert, új kipufogórendszert és némi programozást, aminek eredményeképpen 900 lóerő és 1250 Nm nyomaték áll a sofőr rendelkezésére! 
 
A motorhoz 9 sebességes MCT automata váltó csatlakozik és természetesen megmaradt az összkerékhajtás. Ezeknek a segítségével 2,8 másodperc kell ahhoz, hogy nulláról, százra katapultáljunk és a 300-hoz is elgendő 23,9 másodperc. A végsebesség 330 km/h, de nem azért, mert nem bírna többet, hanem azért, mert a gumi nem bír többet, úgyhogy az elektronika megálljt parancsol. Természetesen a futóművet is áthagnolták és 25 mm-es ültetést is kapott a Rocket, valamint karbon-kerámia fékeket is. 
 
A karosszéria karbon bodykittel gazdagodott, aminek köszönhetően az elöl 21, hátul pedig 22"-os Monoblock Z felnik röhögve elférnek a kerékjáratokban. A beltérben is találunk pár Brabus kiegészítőt. 
 
Mindössze 10 darab készül ebből a csodából és aki szeretne ilyet, annak elég mélyen zsebbe kell nyúlnia, mivel, átszámítva,  közel 164 millió forintnak megfelelő összeget kérnek egy ilyen masináért és akkor még nincs honosítva! 
 





 

 

Forrás: Fast Car