A csúcsmodellek mindig a legvonzóbbak, de csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy megvegyék, hiszen a felszereltségük, teljesítményük miatt az áruk jóval az átlagos modellek felett helyezkednek el. Azonban a megvásárlás csak egy dolog, ott van még a fenntartás is, aminél mindig ott van az a szöveg: Ha volt pénz majomra, legyen banánra is. 
Úgyhogy a legtöbben inkább megveszik az elérhetőbb, olcsóbb fenntartási költségekkel járó példányokat és azt próbálják felszerelni olyan kiegészítókkel, amiktől a legizmosabb változathoz hasonlítanak. 
 
Tamás azonban nem egy 1,8T/1,9TDI modellt faragott át, hanem rögtön a tutira ment és egy S4-et kezdett el megpiszkálni, ráadásul ízlésesen, mindenféle sallangtól mentesen. 
 
"Az alany egy Audi S4 B5 2.7 V6 Biturbo volt. Az autó 5 éve került hozzám, szokásos szerelem első látásra mégha akkor még nem is volt túl szép. Gyárilag is Imola Yellow színű, csak kicsit lakkhibás, itt ott enyhe horpadasokkal dúsítva.
Az autó évről-évre készült el. Van alatta egy FK high sport állítható magasságú futómű teljesen poliuretán szilentezéssel, RS2  4 dugattyús fék elöl, DS2500 betétekkel és hátul B7 S4 fék.
2 éve kapott teljes fényezést, teljesen az alapokról visszaállítva és felépítve, mondhatni restaurálási minőségben, ezért külön köszönet az egyik barátomnak B. Szabinak! Kiváló minőségű munkát csinált. Ekkor kapta meg a floridai első rendszámtakaró betétet is előre egy USA-ból behozatott szélesség jelzős fekete hátteres első lámpával.
Tavalyi évben már a stage1 motor is unalmassá vált ezért kikaptuk a motort és teljesen újjáépítettük, akkor már kicsit húzva stage3-ra. Kapott hibrid RS4 turbókat 3-1 leömlővel, nagy szívócsatornás, nagyobb vezérműtengelyes hengerfejeket, kovácsolt belsővel, verseny csapágyazással és természetesen erősített tőcsavarokkal. Ezekhez társulnak az 550-es injektorok R8 trafókkal és egy 90mm S egyedi hideglevegős rendszer. A turbók hűtésére is kapott nagyobb coolereket és XR power cooler csövezést ami elő van készítve már a víz-meta befecskendezésnek is.  6 tollú szintertárcsát csinált nekem hozzá Stefan Zorst ami tökéletesen megállja a helyét, erősített szerkezettel társítva. Az autó alatt  saválló rendszer van Pitykó keze által, dupla 63-as dp-vel és 76-os csövezéssel a végén pedig átmenő dobbal.
19-es Rotiform TMB felniken gurul, Hankook ventus s1 evo gumikkal.
Az autó belsejében helyet kapott egy S3 nagy Recaro és a csövezés is folyamatban van."
 
Teljesítmányadatok nincsenek, de biztosak lehetünk benne, hogy nem jön zavarba, ha oda kell lépni kicsit. 
Képekért köszönet: Fló & Majláth Photo 
                                   Zsani Photography 
                                   RBBTMEDIA