Autós körökben elég ismert a North-East Company csapata. A borsodi brigád gyakran kilátogat különböző eseményekre és mindig emelik az adott találkozó színvonalát, különleges autóikkal. Ez a Beetle ismerős lehet, főleg a rendszám miatt, viszont idén egészen új, kissé szokatlan formában lehetett látni néhány találkozón. 
 
"Szóval az alany egy 99-es évjáratú 1.9 Tdi new Beetle a Skoda Superb 131 lóerős turbójával megspékelve, programozva, hogy kicsit haladjon is.
Kezdetekben fekete szinben pompázott, aztán az idén végre “szezonra” kapott egy kis rozsdás fólia dizájnt. Első-hátsó LED-es lámpákat illetve azokra is egy finom füst fóliát.
Az autó alatt levegős rendszer található, melynek a gondatlan működéséért köszönet, szintén kis csapatunk tagjának, Szulyák Atinak.
A kerékjáratokban 18x8,5 3sdm 0.06 style felnik találhatóak, 195/35 gumikkal, finoman fel pukkantva, nyomtávszélesítőkkel.
Időközben ezek elkeltek, így egy új szett kerül jövőre az autó alá. Reméljük lesz is hol megmutatni ha a virus is engedi. Annyit elárulunk, ha jól tudjuk, ez az egy szett felni van itthon, de ez legyen a jövő zenéje.
Továbbá vajbőr belső szett is akad még a beltérben, midenféle extrákkal ellátva, ahogy az illik. A csomagtartót pedig egy szolid, de annál inkabb tartalmas airride és zene beépítés tölti ki.
Tükrök, kilincsek, ajtókárpit részei, műszerfal betétek Struktur feketére lettek fújva, továbbá kapott egy hátsó szárnyat, hogy legyen leszorító erő is?
Építkezés ezennel nem ért véget, vannak tervek, de reméljük ezt a 2021-es szezonban leghamarabb az AMTS-n meg tudjuk mutatni."
 
Köszönjük szépen a részletes leírást és reméljük tavasszal sikerül megnézni a téli átalakítások eredményét! 
Képekért köszönet a Pixelkontaktnak!