Mindenkinek más igénye van ha autót keres magának. Van, akinek kényelmes és takarékos kell, van olyan, akinek a praktikum a legfontosabb és vannak az olyanok mint Mi, akiknek nem számít a fogyasztás, nem kell hely a családnak, de legyen benne erő és élményt nyújtson minden egyes megtett méter. 
 
Long Tran számára az élmény volt a legfontosabb szempont és számára három lényeges dolgonak kell teljesülnie ahhoz, hogy tökéletes legyen az autó. Összkerékhajtás, kézi váltó és legalább egy turbó a motoron. Őszintén szólva, nicns egyedül ezzel a kívánságlistával, viszont emberünk soha nem adta lejjebb az elvárásait, így korábban volt Eclipse GSX, Audi S4 2002-es Subaru WRX kombi és jelenleg is Subarut hajt, csak éppen egy 2011-es 5 ajtós WRX-et. 
 
Eleinte nem nagyon akart hozzányúlni, de aztán felkerült egy kis fólia, egyedi, narancs terepminta és onnatól nem volt megállás. Sikerült beszereezni pár Seibon alkatrészt, gyári stílusú karbon szárnyat és felkerült a srávédőre is a gyári takaró helyére egy szénszálas elem. A VIS Racing-től érkezett a karbon géptető és csomagtérajtó, amiről lekerült az ablaktörlő. Ezek mellett egy toldat, kilincsek, tükörborítások, küszöbtoldatok és hátsó diffúzor szerepel még a listán, természetesen ezek is mind karbonból. 
 
A futóműnél állítható szett volt a befutó, de Aircup is beszerelésre került, hiszen jó dolog a #staticlife, de néha nem baj, ha pár centit lehet emelni, hogy a fekvőrendőrök vagy egy felhajtó ne okozzon gondot. Whiteline stabilizátorok és Cusco merevítők gondoskodnak a biztos útttartásról a biztos megállást pedig a gyári STI, Brembo féknyergek, DBA4000 tárcsák, StopTech fém fékcsövek és GrimmSpeed főfékhenger biztosítják. A tengelyek végein Yokohama Advan Racing RGIII felnik forognak 9,5x18 méretben, 265/35-ös gumikkal szerelve. 
 
A géptető alatt, GrimmSpeed frontcooler, Tial külső wastegate, JDM Subaru burkolatok, Cobb turbó hővédő, Reese Tuning Stage II program, GrimmSpeed leömlő, Nameless Performance cat-back kipufogó jelenti a főbb változásokat. A teljesítmény 290 lóerő keréken mérve. A váltó Kartboy short shiftert és szilenteket kapott. 
 
Belül is találunk karbon kiegészítőket, burkolatokat, egyedi narancs színben. Teljesen fekete Subaru STI belső, alcantara tetőkárpit mellett, Damd kormány, WC Lathe Werks váltógomb, Podi kiegészítőműszerek, alcantara váltó és kézifékzsák, illetve könyöklő találhatunk ha jobban körbenézünk. A szórakoztatásról a gyári, CP635UI fejegység gondoskodik, Audio Integrations mélynyomóval, RE-Audio erősítővel kiegészítve. 
 
Így teljes a kép. Tulajdonképpen nincs olyan része az autónak, amihez ne nyúltak volna, mégis sikerült olyan állapotban tartani, hogy még pont emészthető maradjon, de azért feltűnő legyen bárhol is bukkan fel. Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Pasmag