Amikor Honda-ról van szó, akkor főleg a Civic, CRX, NSX, Integra esetleg Prelude ugrik be mindenkinek, pedig van ott még más is, például az Accord. Az Accord, ami egyébként inkább családi szerepet tölt be, bár létezett belőle Type-R is korábban. Ami viszont még ritkább, az az Accord Coupe. Eleve nicns belőle sok, módosított verzió meg még kevesebb. 
 
Az autó tulajának beceneve: Mom's Stancer. Ebből azért elég sok mindenre lehet következtetni. Maradjunk annyiban, hogy semmi sem számít, csak földön legyen a gép és mivel a cél szentesíti az eszközt, ezért amikor egy barátjának elvágták a rugókat a kocsijában, akkor kapta meg hősünk ezt a becenevet. Na, de lássuk, hogyan alakult a képeken látható Accord sorsa. 
 
Az Accord nem számított a világ legjobb vételének. 9 hónapja állt. Vastagon befedte a por és a madárürülék, belül is poros volt minden, illetve pókhálóból sem volt hiány. Azonban pöccre indult és ez már elegendő volt ahhoz, hogy az üzletet megkössék. Az első évben inkább javítgatások történtek és persze le is ültették rendesen a kocsit. Ekkor még #static volt. A következő évben jött a döntés, hogy belufizzák a gépet, mivel emberünk azt azerette volna elérni, hogy teljesen földre kerüljön a kocsi és mindenki értetlenül álljon előtte, hogy ezzel miként lehet közlekedni. Ehhez viszont elő kellett készíteni az autót és teljesen szétszedték, kapott új fényezést, megerősítették a szükséges alkatrészeket. 
 
Összeszereléskor sikerült beszerezni egy ultraritka első toldatot, ami egyenesen az Egyesült Államokból érkezett és Wings West termék. Ilyen még egy nincs senkinek! A kipufogórendszer is egyedi készítés és a belsőt is teljesen felújították és bőröztek mindent, amit csak lehetett. Ezután jött a legfontosabb, a megfelelő felni beszerzése. Mindenki tudja, hogy egy jól megválasztott felni az autó ékszere lehet, ezért nem lehetett akármit alátenni. Így esett a választás az SSR Profession SP3 görgőkre, amik 9,5-10,5x18 méretűek és tökéletesen állnak az autó alatt. 
 
Sokan itt már megállnának és elégedetten hátradőlnének, de a tulajnak rengeteg terve van még a kocsival. Egy hátsó szárny, kisebb módosítások, de ami a legfontosabb, hogy jövőre több, európai összejövetelre ki akar látogatni a kocsival. Akárhogy is lesz, üde színfolt lesz ez az autó! 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Lowdaily