Stephen nem akart túlzásokba esni, de egy dologban biztos volt. Mégpedig abban, hogy az S4-et porba fogja ültetni. A texasi fickó autója már alapból feltűnő, köszönhetően a Misano Red fényezésnek, de azért még felkerült egy ECS karbon toldat, szintén karbon elem a ködlámpák köré, hátsó diffúzor és egy csomagtérszárny. 
 
A felnik is fekete színűek és Rotiform darabok, egészen pontosan KPS, a méretük pedig 10x19 ET35 és 235/45-ös gumikat húztak rájuk. Ezekre engedi rá a kasznit a levegős rendszer ami Airlift Performance 3P gátlókból és vezérlőből áll. A felnik mögött kétrészes, ECS Tuning tárcsák, EBC Red Stuff betétek és ECS fém fékcsövek lassítják a kocsit. A beltérben apróbb változtatások történtek. A díszlécek karbonból készültek és LED-re cseréltek minden világítást. 
 
Stephen a jövőben szeretné kijavítania fényezés hibáit, egy BK Motorsports RS4 első lökhárítót felpattintani és kicsit megpiszkálni a teljesítményt (Stage 2), mivel jelenleg még csak  Kohlefaser Luft-Technik hideglevegő rendszer és ECS karbon burkolatok jelentik a változtatást a géptető alatt. Akárhogy is lesz, ez a kocsi már így is nagyon dögös. 
 
IDE KATTINTVA tudjátok követni Instagramon az építést!