A BMW M2 az egyik legtökéletesebb M-es BMW, legalábbis szerintem. Egy ilyen autónél nem feltétlenül az az első gondolat, hogy szétfaragja az ember, de Chandra Kurniawan, a továbbiakban Charock, nem így gondolta. Ő volt elég tökös és szétvégta a karosszériát, hogy valami még durvábbat alakítson. Ismerjétek meg, Indonézia első szélesített M2-es BMW-jét! 
 
DarwinPRO Aerodynamics. Ez a név nem hiszem, hogy sokat mond bárkinek is. Bevallom, én sem tudom kik ezek, de mivel a Google a barátom, gyorsan rákerestem és hamar megtudtam, hogy a cég különleges bodykiteket készít sportos modellekhez, mint például a BMW, Audi, Lamborghini, Maserati és még sorolhatnám. Miután Charock berendelte az M2-höz tartozó készletet, szétvágták az autót, felhelyezték az elemeket majd TeckWrap fóliával húzták be az egészet. 
 
A kerékjáratokba sem kerülhettek akármilyen felnik, ezért egyedi, SV2 Forged Radix CRK Edition görgők költöztek az autó alá, 10x19 et -26 és 11x19 et -52 méretben, Yokohama Advan Neova AD08R gumikkal szerelve. A futómű levegős, ami egy ilyen építésnél egyáltalán nem meglepő, de ne gondoljuk azt, hogy az autó keveset van használva, mert Charock elég sűrűn veszi elő a BMW-t. t. 
 
Természetesen a teljesítményt is megpiszkálták, hiszen a 405 lóerő nem rossz, de ha már ennyire izmos a külső, legyen kicsit több a géptető alatt is! Ezt az ECU programozásával és új, Eisenmann kipufogóval tolták feljebb. Utóbbi eszméletlenül hangosra sikerült, így Charock szomszédai biztosan nem kedvelik emberünket. 
 
Az autó még nincs teljesen kész, bár a beltérrel teljesen elégedett a tulaj, de azért tudna még hozzáadni pár dolgot, úgyhogy a jövőben tuti lesznek még változások itt is. IDE KATTINTVA tudjátok követni Instagramon, ha pedig IDE böktök, akkor további képeket is találtok az autóról! 





 

 

Forrás: Speedhunters