Jesse Remkes 11 éve használja ezt az autót és ez idő alatt, már rengeteg módosításon esett át az autó, amik között voltak elég ciki megoldások is. Különböző felniszettek a nagy peremestől, a gyári darabokon át, a króm "bling-bling" szetteken keresztül a divatgörgőkig, de például a gyári 4 hengeres motor kapott már feltöltőt is és a beltrében is elkövettek egy-két dolgot. Azonban az igazi változás 2016-ban történt, amikor Jesse a 4&Rotary Nationals eseményen körbesétált és fényt kapott. Rögtön miután hazaért nekilátott szélesítéseket gyártani az E46-ra! 
 
Na most azt tudni kell, hogy Jesse sosem csinált ilyet és mivel az üvegszállal sem volt korábban kapcsolata, az első szett nem volt az igazi, bár ahhoz képest, hogy első próbálkozás volt nem volt vállalhatatlan. A második szett viszont remekül sikerült és nagy volt az öröm is, viszont itt jött a következő probléma, a felnik mérete. Widebody szetthez 8x17-es felnik nem éppen a legjobbak és nincs annyi nyomtávszélesítő, ami képes lenne ívre tenni a görgőket, úgyhogy más megoldás után kellett néznie emberünknek. Ekkor került képbe egy helyi műhely csapata, akik készítettek néhány egyedi felnit a BMW alá. Egy 16-os Style 32-t vágtak szét és helyezték be a közepet a nagyobb, 18-as peremek és harangok közé. az eredmény? 10,5x18 elöl és 12x18 hátul! Ezekre pedig 255 és 295 széles Toyo R888R gumikat húztak. Azt talán mondanom sem kell, hogy a futómű levegős. A rendszer BC Gold állítható gátlókra épített, Airstance lufikból, Viair 444c kompresszorból és Airlift 3P vezérlőből áll. Hogy a felnik "rendesen" álljanak a kocsi alatt, Hardrace állítható lengőkarokat szereltek be. 
 
Megvan a külső, jöhetett a motor! Európában 30i, jobb esetben S54 esetleg valami nagyobb V8 kerülne az autó orrába, viszont Új-Zélandon kicsit másképp mennek a dolgok. Jesse a Toyota 2JZ-GTE motorját választotta, ami Brina Crower vezérműtengelyeket, szeleprugókat, OS Giken fogaskerekeket, ARP hengerfejcsavarokat, Elwood Parts szívósort, Fenix intercoolert, rozsdamentes kipufogórendszert, Holset HX40 turbót, Turbosmart wastegate-et és lefújószelepet, 1000-es Bosch injektorokat, Walbro 400-as benzinpumpát, Microtech gyújtást, Link G4+ Xtreme vezérlőt kapott. A motorhoz 5 sebességes Toyota R154 váltó csatlakozik, Quartermaster kuplunggal, Niteparts lendkerékkel kiegészítve, az erő pedig egyedi kardánon keresztül érkezik az egyedi sperr diffibe hátra. A teljesítményről nincs pontos adat, de mindenki tudja, hogy minden Supra motor 1000 lóerő úgyhogy...... hahota
 
A beltérnél már nem volt akkora a lendület. Bride ülések, bukócső Tilton pedálgép, Link MXS Strada digitális műszeregység és egy háromküllős sportkormány jelenti a változást, persze azért ezt sem nevezhetjük kevésnek. 
 
Jesse-nek 11 év munkája van ebben az autóban és azt hiszem elérte azt a formát, amihez egy darabig nem fog hozzányúlni. Aztán ki tudja?.... 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: The Motorhood