Ha felteszem a kérdést, hogy melyik hetes széria a legismertebb vagy legkedveltebb, sokan fogják rávágni, hogy az E38. Ez nem feltétlenül a Szállító című filmnek köszönhető, hanem leginkább annak, hogy minden idők legszebb hetese ez a széria és a forma annyira kortalan, hogy bárhol, bármikor tökéletesen mutat. Találkozókon is gyakran lehet látni porba ültetett példányokat, de azért annyit megemlítenék, hogy ezzel kocsival nem igazán sok mindent lehet csinálni, szóval aki kedveli a letisztult, sallangmentes autókat, az garantáltan megtalálja majd a számítását, de a többiekn gondban lesznek, mert minden olyan mutatvány, ami nem illik a kocsihoz, egyből giccses megjelenésűvé változtatja az amúgy elegáns autót. 
 
A képeken látható autó már eleve attól különleges, hogy Individual felszereltségű és Individual fényezést kapott, amit teljesen felújítottak és újrafényeztek. Ez általában nehéz feladat szokott lenni, legalábbis néhányan ezt mondják, de ahogy elnézem, itt a véggeredmény elég jól sikerült. A kerékjáratokban sem akármilyen felniket találunk, hanem háromrészes, Rotiform IND-T görgőket, amik remekül illenek a kocsihoz. Természetesen az ültetés sem maradhatott ki, ezt levegős rendszer oldja meg, Airlift 3P vezérlővel. Az utastérben makulátlan, világos bőrbelső és világos fabetétek teszik elegánssá a környezetet és adják meg a luxus érzést, pedig egy 1997-es autóról beszélünk, ami új korában tényleg piszok drága lehetett, hiszen egy 750iL-ről beszélünk, de ma már elérhető árban mozognak, csak sikerüljön kifogni jó állapotút. 
 
A Whynotstance csapata elég sokat dolgozott azon, hogy ez a kocsi hibátlan legyen és a munka meghozta gyümölcsét, hiszen minden komolyabb eseményre meghívást kaptak és miután saját lábon kigurultak Angliába, ezt követően megnézték mi a helyzet a Wörthersee környékén és ehhez nem szereltek a kocsin semmit. 
 
Hibátlan és kortalan! Röviden így lehet jellemezni ezt az autót, ha pedig több képet szeretnétek látni, akkor nincs más dolgotok, mint IDE KATTINTANI! 





 

 

Forrás: True Fitment