Talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy a sportkombi kategóriában az Audi a legmeghatározóbb. Kevés olyan típus van, ahol tökéletesen vegyítették a remek vezethetőséget, a teljesítményt és a kényelmet. Amíg a gyerek és anyu a telefonját nyomkodja, addig apu szabadjára engedheti a lovakat és kicsit élvezkedhet, természetesen a józan ész határain belül. Sportos családapáknak nincs jobb opció ennél! 
 
TJ is azok közé tartozik, akik szeretik az erőt és a tágasabb autókat, viszont nem kedvelik a behemót SUV-kat. Neki puttonyos Audi kellett, egy igazán dögös és kellően dinamikus példány. Így került a képbe az RS4. 2,9 literes V6 TFSI motor 450 lóerővel, 8 sebességes ZF Tiptronic váltóval és a legendás Quattro hajtással. Egy családos ember álomautója.... Azonban TJ nem középkorú cégvezető, hanem egy 21 éves tuner, aki rajong az avant formájáért. 
 
Az autó színe már önmagában felhívja magára a figyelmet, ráadásul ez gyári szín! A Sonoma Green árnyalatta lnehéz elvegyülni a tömegben és nem is jön szembe túl sok hasonló zöld autó. Az autó megkapta a komplett karbon csomagot, lekerült a hátsó ablaktörlő és fekete feliratokat találunk mindenhol. Egyszerű, de nincs többre szükség. 
 
A futómű természetesen levegős. Airlift Performance szett, 3P vezérlővel. Ez a rendszer engedi rá a kasznit a 10,5x20-as Rotiform OZR felnikre, amikre 285/30-as Nankang gumikat húztak, a kerekek mögött pedig RS Performance fékek lassítják az autót. Az utastérben is megtaláljuk a Carbon Pack-ot, de ott vannak még az RS Supersport ülések, amik masszázs funkcióval is bírnak és piros cérnával varrott darabok. A lapított aljú RS kormányon már meg sem lepődünk. 
 
Ja, hogy ennyi a módosítások listája? Persze jó alappal könnyú nagyot gurítani és a mai trendeknek megfelelően ez így tökéletes. Meg aztán egy ilyen kaliberű autó esetében azért nem árt, ha bízunk a mérnökök tudásában és nem akarjuk újhraépíteni az egész autót. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Fast Car