Talán nem túlzok, ha azt mondom, Japánban a legszínesebb az autós kultúra. Az eredeti JDM pálya, drift vagy touge gépek mellett rengeteg európai építést is találni, de kb. ugyanakkora rajongótábora van az amerikai autóknak is. Izomautók, földig engedett pick up-ok vagy éppen lowriderek. A szigetországban mindent IS megtalálunk. 
 
Yoshimi Usui is nagy rajongója a chicano életérzésnek, viszont nem éppen egy szokványos alapon dolgozik. Az ő autója egy 1995-ös Honda Civic Shuttle. A Slow becenévre hallgató airbrush művész Tokushima-ban lakik és sajtá bevallása szerint, ő az egyetlen lowrider rajongó a környéken. Ha találkozni akar hasonlóan megszállott formákkal, akkor 3 órát kell autóznia és rögtön a mennyországban érezheti magát. Slow két évig csinálta a műhelyében a Hondára a mintákat, majd a kocsinak a Paranois becenevet adta. 
 
Az autó minden részlete különleges, de mégsem fog soha díjat nyerni egy valódi lowrider rendezvényen, viszont ez Slow-t nem zavarja. Neki elég az is, ha elismerően biccentenek miután megnézték közelebbről. A 16-os McLeane Cyclone felnik remekül illenek az autó stílusához a projektoros USDM fényszórók pedig kis modernizációt visznek a projektbe, a beltérben pedig a Budnik kormány hozza meg a hamisítatlan hangulatot. 
 
Tulajdonképpen egyetlen dolog hiányzik, hogy tökéletes legyen a mű, a megfelelő hidraulikus futómű, ami még beszerelés alatt van, mivel Slow napi szinte nhasználja a kocsit és nem tud úgy haladni a projekttel, ahogy elképzelte, ez viszont egyáltalán nem zavarja, mert tudja, ha egyszer elkészül, hibátlan lesz. 
 
Kivátelesen nincs két oldalas lista a módosításokról, viszont mindenképp érdemes IDE KATTINTVA megnézni a képeket, mert zseniálisak a részletek! Illetve az ilyen projektekre is oda kell figyelni, mert sokszor észre sem vesszük, mennyi különlegesség vesz minekt körbe! 





 

 

Forrás: Speedhunters