Két hete gyúrjuk a Minit - már közel a cél! idei nyereményautónk - legalábbis már azt hittük - lassan az összerakás fázisába lépett, azonban még bőven találtunk buktatókat a tuning során. Szerencsére van időnk, hiszen június végéig áll rendelkezésünkre idén speciális autóépítő arénánk és benne az idei Mini Cooper Coupé!

Az AMTS történetében először saját bemutatótermet nyitottunk, mely egy teljes hónapon keresztül várja az autórajongókat a Lurdy Ház földszintjén. A csaknem félezer négyzetméteres üzlethelységben, folyamatosan cserélődő járműpark formájában egy mini-autókiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők a show tematikáiból, valamint belépőjegyet is vásárolhatnak a helyszínen, mellyel akárki megnyerheti az - egyelőre - piros színben pompázó kis sporkupét.

A múlt hétvége legfontosabb eseménye az volt, hogy végre-valahára megérkezett a spoilerszettünk is. A Prior Design exkluzív widebody-kitjét a Premium Car Design kínálatából választottuk, annyi biztos, hogy itthon, de még Európában sem igen lesz párja egy ilyen készlettel szerelt kupának. A spoilerek, lökhárítók és szélesítések szinte még melegek voltak, mikor kivettük őket a dobozból - na de hozzászokhattunk már, hogy mindig minden az utolsó pillanatban készül el, ha nyereményautó-építésről van szó :)

A motorháztetőt kompletten újra kellett fényezni és a kasztnin is voltak apróbb hibák, amik javítása nélkül nem lehet elkezdeni a minőségi fóliázást. Mindebben csak a legjobbhoz fordulhattunk: Gengeliczky Jani, az AMTS hivatalos fényezőmestere munkájában most sem csalódtunk!

Lassan teljesen kész a hifi is odabent. A csomagtéri installáció gyakorlatilag 100%-os, már csak egy takaróelem bőrözése van hátra. Az ajtókban pedig a Grandvoice Audio csapata emelte prémium szintre a hangszigetelést, minőségi StP alapanyagok felhasználásával, melyeket szintén a Hififutártól szereztünk be.

Szétbontottuk rendesen a gépet... innentől már tényleg csak összefelé vezethet az út :) Aki kijön mostanában a Lurdyba, garantáltan nem fog ráismerni a Mini Cooper Coupéra!

A Mini várhatóan jövő hét második felében készül el, addig is, a hét minden napján 10:00 és 18:00 óra között dolgozunk az autón, amit akár élőben is megtekinthettek az AMTS Bemutatóteremben, a Lurdy Házban!

.Az AMTS Bemutatóterem járműparkja folyamatosan változik, egy hónapon keresztül!

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a Lurdy Házban is megvásárolhatod az építés és a kiállítás ideje alatt, ha éppen arra jársz és egy ajándék AMTS kulcstartót is kapsz mellé ajándékba!

A jegyetek megvan már az AMTS-re? Akár itt is megvásárolhatjátok hoszteszeinktől, ráadásul a Lurdyban egy 15 éves jubileumi AMTS kulcstartót is kapsz mellé ajándékba!

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava idén is: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. Az egy hónapon keresztül üzemelő AMTS Bemutatóteremben ennek megfelelően klasszikus, versenysport, szalonautó, offroad és természetesen tuning vonalon is számos vasat láthattok kiállítva, melyek 2-3 naponta cserélődnek, egészen egy hónapon keresztül. Üzletünk látogatása természetesen mindenki számára ingyenes!

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen június 23-ig tekintheted meg a járműveket! 
Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza később is! Az építésről készülő, szintén folyamatosan frissülő galériánkért pedig kattints ide!

Forrás: Carstyling.hu