Elsőre lehet, hogy nem ismerős ez a kocsi, de IDE nyomtok egy kattintást, akkor rögtön kiderül, hogy ez az autó szerepelt már korábban a Carstyling oldalán, azóta viszont változott "pár" dolog. 
Arnold a Slammed Street Machines tagja és még a 2019-es AMTS-n volt kiállítva az autója. Mivel kimaradt a 2020-as rendezvény, ezért több ideje volt felkészülni és idén egészen más köntösben tért vissza a Z-vel! 
 
"Sziasztok!
Arnold vagyok a Slammed Street Machines csapat tagja.
Az autó lassan 4 éve van nálam és a  gyermekkori álom most kezd kiteljesedni külsőleg is.2 évvel ezelőtt teljes karosszériamunka és fényezés után boldogan használtam az autót,  de nem sikerült a kerékjáratoknál jól lekezelniük a szakembereknek, ezért nekiálltam én és fémig lecsiszoltam az összes ívet. Ezek után nem szerettem volna újra fényezőhöz vinni a kocsit, ezért választottam a 3M Szatén nyomtatható fóliát. A design Amerikából lett megrendelve amit vektorosan el is küldtek. Ezután Sulyán Ákos szerkesztette, igazította és aplikálta fel a fóliát az autóra, amit ezúton is nagyon köszönök neki!
Kapott egy AIT üvegszálas első lökhárítót és egy motorháztetőt. Szintén Amerikából érkezett hozzá egy háromrészes karbon küszöb toldat, a Graham Styling nagy szárny pedig visszakerült a helyére. Az első lámpákat szétszedtem és az összes foncsor rész fekete carbon mintát kapott, VTN technológiával. A tompított lámpa lencsetartó része pedig Mazda Red színt kapott.
 
Felkerült egy 3 részes kovácsolt alufelni szett,  japán Wedz Kranze Cerberus 2,  ami elöl 9x19, 215/35 hátul  10x19, 235/35 gumikkal szerelve. Később szeretnék rá nagyobb peremeket. Ezért is került fel, előre 25mm, hátra 35mm-es nyomtávszélesitő. Az airride rendszer 4 éve hibátlanul üzemel amit Zoltán Zimánnak köszönök! Az egyedi rendszer FAHRWAIRK szeleptömbből(Accuair copy) és Fahrwairk kompresszorból áll.
 
Az utastérben két darab Bride Red replica kagylóülést találunk, a tetőkárpit újra lett húzva feketére, az A oszlop takaró műanyag pedig piros Alcantara szövetet kapott. A középkonzol és az ablakvezérlő műanyagok úgyszintén megkapták a Mazda Red színt, hogy minden egységes legyen. A gyári kormányt kivettem és helyére  Momo gyorscsatit és  NRG neochrome kormányt raktam. Az Egyesült Államokból érkezett a Dboyshiftz piros Bride váltószoknya és az  Opt Aura Pro alváz világítás.
 
Nagyjából ennyi, de apránként biztos lesznek még az évek során  változtatások!" 
 
Köszönjük Arnold és gratulálunk a géphez! 
 
Ha Nektek is tetszik ez a 350Z, akkor nincs más dolgotok, mint kilátogatni augusztusban az AMTS-re és a Slammed Street Machines standján közelebbről is megnézhetitek az autót! 
 
Képekért köszönet: Fló&Majláth Photo és D4ncs0 Photography