Nem mindennapi autó jelent meg a Collection-Car oldalán! Egy W124, amiben 381 lóerő dolgozik! Na, de mi is ez pontosan? E500 alapra építették és kevesebb mint 150 darab készült belőle (126 ha minden igaz.)
 
Az orrában M119 V8 motor dolgozik, ami itt 6 literes és 381 lóerőt valamint 580Nm nyomatékot ad le. Ezzel a teljsítménnyel 5,4 másodperc alatt ugrik fel álló helyzetből 100-ra, a végsebessége pedig 250 km/h, elektronikusan leszabályozva, pedig még bírna gyorsulni.... A képeken látható példány V-Max verzió, úgyhogy itt lehet nem fog megtorpanni a gépezet. A már gyárilag sem gyenge fékeket, Movit rendszerre cserélték, elöl 6 dugattyús nyergekkel és 396-os tárcsákkal, hátul pedig 4 dugattyús nyergek és 380-as tárcsák lassítják a fenevadat. A kerékjáratokban AMG Black Series felnik forognak 19-es méretben. 
Az autó hangját egyedi kipufogórendszer engedi a szabadba, egészen a leömlőtől és természetesen rozsdamentes végig. 
 
Belül Alcantara és bőr fogadja a sofőrt és az utasokat. Elektromos, memóriás, fűthető ülések, elektromos kormányoszlop, elektromos ablakok mellett AMG váltógomb, automata klíma is van az autóban és az ülések is kaptak AMG "kitűzőket", de van gyári tűzoltó készülék is. Az óracsoport 3000 km/h-ig van skálázva és megkockáztatom, tudja is ha nagyon akarja, bár ez egy elég megkímélt példány, mivel 2340 km van benne. Ennek függvényében az ülések is hibátlanok, sehol nincs rozsda az autón. 
 
Az 1993-as ritkaság árát nem írták ki, privátban lehet ajánlatot tenni IDE KATTINTVA, ahol további képeket is találtok. 





 

 

Forrás: Collection Car