Az internet mélyebb bugyraiban igazán érdekes dolgokra lehet bukkanni. A norvég "adok-veszek" oldalra került fel a képeken látható "kispolszki" amit alaposan átépítettek a készítői! 
 
Kezdjük ott, hogy az ülések mögé beépítettek egy Audi 2,7 biturbo motort. ez a motor az S4 B5-ből lehet ismerős, viszont itt 400 lóerőt csikartak ki belőle. A motorhoz Audi 1.8T váltóját csatlakoztatták. A rettenetesen széles karosszériára azért volt szükség, mert elöl BMW E36, hátul pedig Audi Q7 futómű van az autó alatt. A fékek is vegyes darabok. A fronton E36 M3 325-ös tárcsák, LandCruiser nyergekkel, hátul pedig 330-as Q7 tárcsák lassítják a megbokrosodott kisautót. 
A motornál új, nagyobb intercooler, új turbók, Audi R8 trafók, belül pedig sparco ülések és övek, komplett hegesztett bukócső, Audi műszerfal lehet érdekes. 
 
Még vannak apróságok, amiket el kell végezni a kocsin, de már most is indul és használható is. Nyilván utcai forgalomban nem fogjuk látni, aztán ki tudja? Nem ismerem a norvég szabályokat, de nem hinném, hogy ezt arra találták ki, hogy reggelente dolgozni menjen vele az ember. Pályára viszont biztos kellemes játékszer lehet. Ráadásul a nagyjából 1 millió forintnak megfelelő vételár, nem is tűnik olyan rettentően soknak. Ha az autó jól kezelhető és stabilan működik, akkor igen fürge kis jószág lehet! 
 
Ti, mit gondoltok? 
 
A hirdetést >IDE KATTINTVA találjátok!