A Toyo Tires standján ( AKH - Abroncskereskedőház ) mindig van valami nagyon különleges cucc és idén is sikerült ezt a hagyományt folytatni. A TofuGarage autója ismét kint volt ,de volt egy másik érdekesség, mégpedig a képeken látható, zöld Porsche, ami Hajo Lemke autója és az EightEleven Design valamint a Signdicate közös projektje is egyben, amihez nem meglepő módon, a tulajnak is köze van. 
 
Az alap egy 1991-es Porsche 964 Carrera 2. Szélesebb sárvédőket kapott és ehhez igazították a küszöböket is valamint a lökhárítókat elöl-hátul. Felkerült egy hátsó szárny és a tető is némi átalakításon esett át, mégpedig a Singer Porsche mintájára készítették el. Apró részlet, de nagyon látványos. A fényszórók nem fólia miatt sárgák, hanem eredeti sárga darabok, amik ritkaságnak számítanak. Miután minden összeállt, megkapta a képeken látható zöld árnyalatot, majd Xpel lakkvédelmet kapott az autó. 
 
A futómű környékén a KW V3 szett jelenti a változást. A kerékjáratokban MB Design KV 6.3 felnik forognak, amik egyedi rendelésre készült, háromrészes, kovácsolt görgők és 18-as átmérővel rendelkeznek. Ezekre 225/40 és 285/30 méretű Toyo Proxes R888R gumikat húztak 
A motor jelenleg gyári teljesítménnyel bír, ami 260 lóerőt jelent, de azért a hangján sikerült változtatni az új, egyedi tervezésű kipufogóval. 
 
Nehéz volt "belekötni" az autóba, mert egyszerűen fantasztikus munkát végeztek az alkotók! 
Képek: Dalos Production