Augusztus elején volt egy cikk az oldalon egy ültetett Nissan Juke-ról, ami #static módban volt használva. (IDE KATTINTVA megtaláljátok a bejegyzést!) Akkor azt hitte mindenki, hogy nem lesz belőle rendszer, ehhez képest pedig itt van a következő Juke, ami még durvább mint a múltkori! 
 
Ennek az autónak a tulaja Blagovescsenszkben él, (Többé nem írom le) ami Oroszország elég távoli pontján található és mivel Japán csak egy "karnyújtásnyira" van, ezért elég sok jobbkormányos autót lehet találni ezen a helyen, ami nagyban meghatározta a tulaj ízlését, legalábbis az autókat illetően. Toyota és Nissan volt a kedvenc már fiatalon is, ez a Juke pedig az első autója volt. 
 
Sajnos hamar kiderült, hogy nem volt éppen a legjobb választás, viszont 2014-et írtunk akkor és a világgazdasági válság még tartott, úgyhogy nem volt mit tenni a kocsit rendbe kellett hozni és használni kellett. Ekkor jött a gondolat, hogy a Juke Nismo mintájára alakítsák át a kocsit. Első körben a Zeus Luvline bodykit-et rendelték meg, ami nem volt egyszerű, mivel a világ minden tájáról érkeztek a különböző elemek, hogy meglegyen a teljes szett. Ezután következett a szélesítések felszerelése, ami szintén nem volt kis meló, hiszen egyedi elemekről van szó. A következő lépés a megfelelő kerekek kiválasztása volt. A Varrstoen ES2 ideális jelölt volt, ráadásul a 9,5 és 11x19-es méretek rendesen ki is töltötték a meghízott kerékjáratokat. 
 
A futómű esetében nem lehetett vágott rugókkal dolgozni. A DGR vagy BC Racing állítható futómű is jó megoldás lehetett volna, viszont városi használatban nem éppen egy élmény és a kocsi mindennap gurul a dugóban, úgyhogy egy megoldás maradt, a levegős futómű. A csomagtartóban a tulaj kedvenc sörének mintájára fényezett tartályok, hardline csövezés és pár egyéb kiegészítő kapott helyet, amolyan minibár érzést adva az egésznek. 
 
Végezetül pedig jöjjön a hátsó szárny, ami karbonból készült és eredetileg szedánokhoz tervezték, de némi CNC munka és egyedi konzolok legyártása után a Juke-ra is felkerült simán, ettől pedig már egyáltalán nem olyan mintha egy crossover lenne a kocsi, hanem sokkal inkább hatchbacknek tűnik. 
 
Végülis mindegy minek gondoljuk. Ez a Juke durván kilóg a sorból és minden találkozón és kiállításon felhívja magára a figyelmet. Még több képet IDE KATTINTVA találtok EZEN A LINKEN pedig a tulaj Instagram oldalát találjátok! 





 

 

Forrás: Lowdaily