A Gran Turismo-ban feltűnt egy elég durva VW Beetle GT versenyautó, ami rohadt jól nézett ki, de belül mindenki tudta, hogy a Volkswagen sosem fog meglépni egy ilyen mutatványt, pedig korábban ott volt az RSi, vagy éppen az R Concept, de egyik sem volt ennyire durván kigyúrva. Most viszont itt van a Prior Design és a JP Performance, hogy megmutassa, milyen egy igazán dögös, modern Bogár! 
 
A szélesítéseknek köszönhetően, már nem annyira vidám az autó megjelenése, sokkal inkább "sávtakarító" a kinézet. Ehhez még hozzájönnek a küszöbök, az első sárvédő mögül kikandikáló kipufogók és az agresszív lökhárítók és meg is van a DTM hatású Beetle. 
A módosított első lökhárító egy elég méretes légbeömlővel rendelkezik, de helyet kaptak még a sárga LED fényszórók. A lökhárítókat egyedi, fekete küszöb (vagy nem is tudom minek nevezzem) köti össze, amivel megmaradt a szélesség is és a kerékjáratokban Rotiform görgők forognak, ami nem meglepő ha JP autójáról van szó. A hátsó lökös egy elég nagy diffúzort kapott, viszont ami a leglátványosabb elem hátul, az a gigantikus hátsó szárny, ami a hátsó szélvédőn keresztül van rögzítve az utastérben.
Apropó utastér! Komplett csövezés, Recaro versenyülések és kiegészítő műszerek adják meg a versenyautós hangulatot. 
 
Alapvetően csak a bodykit-et lehet megrendelni, de a JP Performance teljesítménynövelű kúrát is ajánl az autóhoz. Az 5 hengeres, 2.5 TFSI motor már bizonyított több Audi modellben és mivel az MQB platformra épült a Beetle is, ezért nem volt nehéz dolga a cégnek. Biztosak lehetünk benne, hogy a gyári 400 lóerőnél és közel 500Nm nyomatéknál bőven többet kihoznak a motorból. 
 
A teljes szettre egyébként a Volkswagen és a Polyphony Digital is rábólintott, így biztosak lehetünk benne, hogy fogjuk még látni valamelyik Gran Turismo-ban. Egyébként a szett ára 5990 euro és mindössze 53 darabot fognak készíteni, ami csak és kizárólag a 2011 és 2019 között gyártott Beetle modellekhez lesz jó. 
 
A Prior Design oldalán meg is rendelheted!