E36-ot találni egyre nehezebb. A 6 hengeres modellek elfogytak, vagy lelakták őket vagy csillagászati áron akarják eladni, de arra meg szűk vevőkör létezik csak. A csőlátású BMW rajongók pedig mindig lenézően fognak tekinteni a 4 hengeres, kisebb motoros példányokra, pedig egy 318is nem éppen rossz alap. 
 
Masatoshi Sakuma nagyon jó érzékkel nyúlt a kocsihoz és olyan apró módosítások vannak rajta, ami elsőre fel sem tűnik mindenkinek. Kezdjük a lökhárítónál. A ködlámpákat lefalazták, így pedig egészen máshogy néz ki az M-es kiegészítő. Ha tovább haladunk, akkor oldalról érdemes megnézni a sárvédőket. Alapból a BMW-k első sárvédője mindig magasabban van, mint a hátsó. Ettől olyan mintha seggreült volna, ráadásul a 4 hengeres motorok könnyebbek a 6 hengeresnél, ezért ezeknél még nagyobb a hézag a kerék és az ív között. Ez megnehezíti mindenkinek a dolgát, de Masatoshi megnagyobbította a hátsó kerékjárati íveket és ettől már sokkal emészthetőbb a kinézet, ráadásul rendesen le is ültette, úgyhogy nem lehet belekötni az autóba, ami fényezés után visszakapta a gyári Morea Green fényezést. 
 
A következő lépés a megfelelő felni kiválasztása volt. Talán nincs is jobb opció a klasszikus BBS LM görgőknél. Itt a méretek sem rosszak. Elöl 9x17 ET3, hátul pedig szintén 9x17, de az ET szám itt már  -12 és 195/40 illetve 205/40-es gumikkal szerelték őket. Ezekre engedi rá a kasznit az Airlift Performance levegős rendszer és a tökéletes fitment is megvan, amit én személy szerint nagyon szeretek, hiszen itt dől el igazán, hogy az építő mennyire volt jó matekból és Masatoshinak biztos nem kellett különórákat vennie. 
 
Az autó többi részlete már nem annyira látványos. Kipucolt, fényezett motortér, egy Nardi fakormány, BMW Performance váltógomb, semmi egetverő, világmegváltó megoldás, de a tökéletes összképhez ennyi bőven elég. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Stancenation