A Ford rendesen kitett magáért idén és mivel a Bronco visszatért, tele volt minden csarnok a gyártó által forgalmazott modellekkel. Természetesen a Bronco mellett Mustangból sem volt hiány, hiszen a Mach-E is nagy sikernek örvendett az építők között. Neil Tjin elismert autóépítő, designer és Ő is Mach-E gépen élte ki magát. Testvére viszont az "igazi" Mustang-ot választotta. 
 
Gene Tjin egy 2021-es Ford Mustang EcoBoost-ot alakított át, ami High Performance Edition becenevet kapott. Az autót kékeszöldre fényezték, a Baer fékeket pedig narancssárgára, ami azért érdekes, mert testvére, Neil, által épített Mach-E narancs fényezést és kékeszöld féknyergeket kapott. Ez a kocsi is AirLift levegős futóművel rendelkezik, pont mint a Neil-féle Mach-E. 
A karosszéria Anderson Composites bodykit-tel gazdagodott, a kerékjáratokban pedig Vossen LC2-A1 felnik forognak Falken gumikkal szerelve. 
A gyári köztes hűtő helyére  Cobb Tuning intercooler került beépítésre és hideg levegő rendszert is kapott a motor. 
A kaliforniai életérzést a tetőcsomagtartóra szerelt szörfdeszkák biztosítják, illetve van lehetőség az autó színére fényezett tetőbox felszerelésére. 
Az utasteret vakító fehér Katzkin bőrözés teszi különlegesebbé. 
 
A Ford standon kiállított gépek között igazán látványos volt ez a Mustang és sikerült úgy összerakni, hogy mindenki felfigyel rá, de nincsenek túlzások. Igaz, hogy nem GT, de ma már az EcoBoost is simán elfogadott. 
 
Még több képet, beszámolót, IDE KATTINTVA találtok!