Az E46 tulajok nincsenek könnyű helyzetben. Egyrészt folyamatosan ki vannak téve a rosszindulatú vicceknek, másrészt a típus hírnevét sikerült elég rendesen lerombolni, hiszen van az a réteg, akik csak azért vesznek BMW-t, hogy elmondhassák, bajor áll a garázsban, de ugyanakkor ők azok, akik bontott féktárcsát és fékbetétet keresnek a lerúgott példányuk alá. Szerencsére vannak olyanok, akik megbecsülik autójukat és úgy teszik szebbé, hogy közben semmi túlzó dolgot nem követnek el a kocsin. A kevesebb, több... tartja a mondás és Viktor autója ismét bebizonyítja, hogy ez mekkora igazság valójában! 

Az autó egy 2001-es, tehát már faceliftes 320i. Már alapból M-es futómvel szerelt változat és a karosszéria is megkapta az M-Tech II szettet. Az M54B22 170 lóereje pont elég arra, hogy kényelmesen el lehessen jutni vele A-ból B-be. A karosszéria Azurit Black árnyalatot kapott egy teljes lakatolás után és ha már úgyis darabokban volt az autó a futóművet is felújították. Új, keményebb szilentek, erősített lengőkarok, végezetül az alkatrészeket is lefényezték és végül felkerültek a 30i fékek is. A gyári M futómű helyére a Drako Tuning épített levegős rendszert, így pedig már simán rá lehet engedni a Forzza Flamber felnikre az autót, amiknek a mérete 8,5x18 és 9,5x18. A beltérben gyári Alcantara üléseket találunk, a csomagtartóban pedig, elegáns környezetben, a levegős rendszer elemeit. 

További tervek között egy kipufogórendszer, piros bőrbelső szerepel, a motortér környékén pedig "tisztogatás" várható. Viktor autója szépen össze van rakva, letisztult külsejével pedig tökéletesen követi a jelenlegi trendeket, miközben egyáltalán nem rendőrmágnes a gép. 

Képekért köszönet: Kenéz Ricsi - Dalos Production