Ken Block nagyon rajta van, hogy az elektromos Audi volnája mögött randalírozzon kicsit, de ez nem jelenti azt, hogy a Hoonigan főhadiszállásán karba tett kézzel ülnének. Ugyanis Travis Pastrana is készül saját gymkhana videójára, mégpedig egy elég klasszik, doboz formájú géppel! 
 
A Subaru Leone nem tartozik azon modellek közé, amit felkapott volna a JDM hype. Az Impreza elődjét is boxermotor hajtotta, és az összkerékhajtás is elérhető volt hozzá. 1971-től 1194-ig gyártották és 1989-ig ez volt a gyártó csúcsgépe, egészen a Legacy megjelenéséig. 
Travis autója egy 1983-as GL Wagon, vagyis kombi, ami már eleve meglepő dolog, de ugyanakkor még izgalmasabbá teszi az egészet. Egyébként a második generációs Leone volt az, ami ismertté tette a Subaru-t a rallypályák környékén, mivel 1980-ban Noriyuki Koseki egy ilyen volánja mögött indult a WRC-n a Subaru Rally Team Japan (SRTJ) színeiben. Később aztán a Prodrive kicsit átvariálta a dolgokat, de itt most nem ez a lényeg. 
 
Travis Pastrana autójáról nincs túl sok információ még, de azt már tudni, hogy a szélesített karosszéria teljes egészében karbonból készült és mivel azt rebesgetik, hogy ez a Hoonicorn Subaru verziója, biztosak lehetünk benne, hogy a kaszni alatt nem az eredeti technika lapul, hanem annál valami sokkal félelmetesebb. Ezt pedig onnan lehet sejteni, hogy a Hoonigan videójának elején, Travis 900 lóerőről beszél. 
 
Akárhogy is lesz, biztosak lehetünk benne, hogy durván látványos videót fognak összehozni és a legújabb gymkhana videó ugyanúgy nagyot fog szólni, mint a korábbiak. 
 
IDE KATTINTVA találtok egy Hoonigan videót is, ha esetleg érdekel valakit, hogy milyen projektek futnak a srácoknál jelenleg.