Igazán durva ajánlat került fel az internetre nem túl régen, amihez nagyon sok pénzre van szükség. Ha esetleg valaki ráunt a Singer Porsche-kra, akkor most lehetősége van egy Mega 30 névre hallgató Porsche 911-et venni, amit a Strosek épített és mindössze 30 darab készült belőle, ráadásul ez a darab egy kilométert sem ment amióta összerakták. Igaz, a 300ezer eurós árcetli nem éppen az a kategória amit bárki megengedhet magának, de ez a 964 alapra épített gép biztosan sokkal többet fog érni idővel. 
 
Az 1990-es évjáratú autó több változtatáson esett át. A karosszéria megkapta a komplett Strosek bodykit-et, szintén Strosek LED fényeket, Strosek sárvédőket, küszöböket, automata hátsó szárnyat. A felnik is Strosek darabok és 19-es méretűek, amikre Michelin Pilot Sport 4S gumikat húztak, 245/30 és 295/25 méretben. 
 
Az utastérben Recaro ülések, Alcantara tetőkárpit és műszerfal, Strosek váltókar, pedálok és szőnyegek, Momo kormány és további Strosek kiegésztők, karbonból jelentik a változást. A 3.6 literes RS motor immáron 300 lóerőt ad le, köszönhetően az új kipufogórendszernek, szívósornak és módosított vezérlőnek. Könnyített lendkerék és kuplung és RS motortartók szerepelnek még a listán. A futómű állítható KW. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA, vagy az eladó oldalán, ITT találtok!