A Toyo Treadpass területén állt a képeken látható, különleges Ford GT40, ami eredetileg motor és transaxle hajtás beépítésre került a Ruffian Cars műhelyébe, ami rövid időn belül egy high tech restomod építéssé durvult és telepakolták új eljárásokkal készült technológiákkal. A végeredmény aztán annyira durvára sikerült, hogy a Toyo Tires is meghívta a saját területére. 
 
A Ruffian Cars egyébként olyan utcai autókat épít, újít fel, módosít, amikhez versenyautók adták az ihletet, legyen szó megjelenésről/dekorról, alkatrészekről vagy éppen komplett technikákról és persze teljesítményről. A lényeg az, hogy vezethető maradjon és a lehető legegyedibb legyen a végeredmény. Chris Ashton 30 éve szerel/épít autókat és az utóbbi 20 évben pedig aktívan versenyez is velük, úgyhogy ennél jobb ajánlólevélre nincs is szükség! 
 
A Superformance GT40 Mark 1 alvázra épített autó Ford Racing 52XS motort kapott, ami 580 lóerő és 605 Nm nyomaték leadására képes. Az egyforma hosszúságú, 180°-os leömlők magas fordulaton szólnak igazán keményen és mivel a szabályzás 8000-es fordulaton történik, kellően hátborzongatóan tud üvölteni a rendszer. A motorhoz Quaife 5S Dogleg egység csatlakozik. 
A futómű Bilstein és KW elemekből áll, az autót pedig 6 dugattyús, 14"-os tárcsákkal szerelt Wilwood fékek lassítják. A tengelyek végein központi csavaros Signature THREE kerekek forognak, elöl 11x18, hátul 14x19. A gumik természetesen Toyo Proxes R888R darabok, 295/30 és 345/30 méretben. 
 
A karosszérián saját megoldásokat is találunk, mint például a tetőszellőző, az ajtónyitók vagy éppen a LED-es fényszórók, de az első légterelő és sárvédőket Kasim Tlibekov álmodta meg, a küszöböket és a szélesítéseket a Competition Carbon készítette el, a hátsó lámpák pedig a Morimoto-tól érkeztek. A hátsó szárny alumíniumból készült a fényezésnél pedig a 2020-as Toyota Cavalry kék színt választották. 
Az utastérben egyedi Speedhut műszerek, Jake Palmer váltó, Vintage Air légkondicionáló és Gentx tolatókamera hívják fel magukra a figyelmet, de itt is találunk karbon kiegészítőket ha alaposan körülnézünk. 
 
Akiknek eddig is kedvenc volt a GT40, azoknak biztosan ez a Ruffian Cars által épített verzió is tetszeni fog, illetve tetszett is a show-n, mivel sikerült modernizálni egy igazi klasszikust és így még jobbá, még több élmény átadására képes szörnyeteggé varázsolni az autót. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok!