Napsütéses reggelre ébredtem vasárnap, de kicsit átverős volt az ablakon keresztül, mivel a külső hőmérséklet alig érte el a 3 fokot még reggel 7 környékén, viszont még ez sem tartott vissza attól, hogy kilátogassak a Dallas benzinkútnál tartott Porschology találkozóra. A találkozóról egyébként egy nappal korábban értesültem a Facebookon és nem tudtam mire számítsak, viszont a zuffenhauseni gépek mindig is közel álltak a szívemhez, ezért nem akartam kihagyni. 
 
Az esemény, hivatalosan, 9 órakor kezdődött, de nem akartam lemaradni semmiről, úgyhogy igyekeztem fél 9-ig odaérni, amit megnehezített egy sportesemény, ami miatt lezárták a rakpartot és kis kerülővel sikerült megérkezni a III. kerületbe. Szerencsére még időben érkeztem, mivel 8:45-kor még csak a főszervező autója volt a helyszínen, illetve pár fotós. Aztán 9 órától folyamatosan elkezdtek érkezni az autók. A szervező körülbelül 15 autóval számolt. Ehhez képest, 10 óra után, már közel 20 autó foglalta el a Dallas benzinkút területét és az esemény végére közel 30 autót számolhattunk.  Nagyon sok, különböző korosztályú, 911, pár darab Cayman, kettő Panamera és kettő 944 és később egy 968 is csatlakozott a találkozóhoz. Hibátlan volt a felhozatal és a tematikus parkoltatás miatt, jól meg lehetett nézni a különböző évjáratok közötti különbségeket vagy éppen a felszereltségek közötti eltéréseket. Szlovákiából is érkeztek autók, úgyhogy bátran kijelenthetem, hogy messzire jutott az esemény híre. Külön programok most nem voltak, mert inkább ismerkedős, beszélgetős esemény volt, de a jövőben várhatóak túrák, pályanapok is, hiszen ezeket az autókat arra találták ki, hogy használják. 
 
Kellemesen telt el az a pár óra amíg kint voltam és nekem ugyan nincs Porsche-m, a tulajok nem éreztették velem, hogy nem vagyok odavaló. Mindenki szuper kedves volt és tényleg inkább családias volt a hangulat, pedig sokan még újak voltak itt. Remélem a jövőben sikerül kijutnom a Porschology más összejövetelére is! 
 
Érdemes követni az oldalt a Facebookon LINK ITT illetve további képeket IDE KATTINTVA találtok!