Az Ultimate Dubs az egyik legnagyobb szezonnyitó esemény volt az Egyesült Királyságban és rengeteg ember volt kíváncsi a kiállításra. Jellemzően Volkswagen modelleket lehet itt látni (dubbers stílus) viszont mivel elég jól kinőtte magát a cég, ezért Audi, Seat, Skoda is előfordulhat, illetve az elmúlt években már nem csak konszern, hanem "idegen" gépek is felbukkantak, mint például BMW, Mercedes vagy más gépek. Ez a tendencia egyébként Wörthersee-n is egyre erősebb évről-évre, úgyhogy meg sem lepődünk, illetve van egy nagyon jó oldala is a dolgonak, mégpedig az, hogy sokkal színesebb a felhozatal ezáltal. 
A következő sorokban mondjuk pont nem egy "kívülálló" gép kerül reflektorfénybe, hanem egy Porsche, abból is egy 996 Carrera modell, amit nagyon ízlésesen alakítottak át. 
 
Már maga az egyedi rendelésre készült zöld metál szín is messziről felhívja magára a figyelmet, amihez még hozzájön a GT3 lökhárító is. A zölddel jó kontrasztot alkotnak a telipiros hátsó lámpák és az arany közepű, lépcsős peremekkel szerelt 19-es Eta Beta Twist felnik. 
Az utastérben bukócső, a tyúklábmintás huzattal ellátott Recaro CS ülések adja meg a modern-retro érzést, de tovább erősítik ezt a karbon kiegészítők és a Momo Prototipo kormány és az egészet az Alcantara betétek koronázzák meg. A szénszálas kiegészítők mellett az Airlift Performance vezérlő is feltűnik, amiből egyértelműen következik, hogy levegős futómű található az autó alatt. A rendszer elemei a csomagtartóban, egyedi beépítés formájában kaptak helyet. 
 
Letisztult, kortalan és szuperszexi. Nagyjából így tudnám jellemezni ezt az autót. 
 
Képekért köszönet: Vamp Original és Speedhunters