A Volkswagen Passat egy igazán közkedvelt autó, hiszen van benne bőségesen hely, elég széles a motorkínálat és aki tuningra adja a fejét, az sem fog csalódni, mert rengeteg lehetősége van szebbé varázsolni autóját. Éppen ezért találkozókon is elég sokat látni belőlük. A hétvégén Tökölön is volt néhány darab és ezek közül most Ádám autóját emelném ki. 
 
A 2001-es évjáratú B 5.5 modellt nem a megszokott TDI motor hajtja, hanem 2,3 V5. Nyilván nem versenyautó, de Ádám azért fontosnak tartotta a biztos megállást, ezért lyuggatott Zimmermann sport tárcsákat szerelt fel, elöl-hátul, amit a 9,5x18-as Bola B5 felniken keresztül láthatunk is. Apropó felnik! 215/40-es gumikkal szerelték, amik pont annyira feszülnek, hogy a Szulyák Attila által épített levegős rendszer, fitmentre tudja engedni a kasznit. Egyébként a karosszérián nem találunk túlzó megoldásokat, mivel a letisztult megjelenés volt a cél. Egy kis tetőszárny, a csomiajtón is van egy vékony légterelő, USA szélességjelzők és kész is a családi hajó. Ádámnak fontos volt a kényelem, ezért Audi RS6 Recaro ülésekben élvezi az utazást Ő és utasa, VW Up kormányt tekerget és egy 7"-os, dupla DIN fejegység gondoskodik a  szórakoztatásról. 
 
Jó volt látni Tökölön, mivel eddig max csak különböző oldalakon bukkant fel a Passat. Nem tudom mik a további tervei az autóval, de mindenképp kíváncsian várom! 
 
Képekért köszönet: 
D4ncs0 Photography - Csermak Automotive - EvuGaben Photo