Idén még csak szórakozik velünk a tavasz és nem volt igazán olyan idő, hogy lehajthassuk a tetőt, de azért már előkerülnek a vászontetővel rendelkező szépségek is. Dani hármas kabriója például nem új szereplő, de az idei évre megújult kicsit. 
 
A '95-ös VW Golf 3 Cabrio eredetileg Rolling Stones Edition és téliesített, impregnált anyagból készült ponyvával szerelték. Motorja 1,8 literes szívó, ABS kódos erőforrás. Olyan apróságok is megvannak az autóhoz, mint a gyári szélfogó vagy a ponyvatakaró. A futómű és a fékek egy Golf 3 "Jubi" alól érkeztek és beszerelés előtt alapos felújításon, fényezésen estek át. Ezt követte a tengelyenkénti,  levegős rendszer beszerelése, majd felcsavarozhatták a 7,5x17-es Alfa Romeo 147 GTA felniket, amikre 195/40-es gumikat húztak. 
A karosszéria is átesett egy teljes felújításon korábban és új küszöböket is kapott. Golf 4 optikás fényszórók, Hella Black Colormagic hátsó lámpák, az USA modell lökhárítói kerültek be-és felszerelésre, majd a végén piros fóliázás zárta a sort. 
A beltérben egyedileg átalakított kormány, szintén átalakított nagy Recaro ülések és egy belépőszintű audiorendszer jelentik a változást. 
 
Dani autója teljes mértékben hobbiautó és kizárólag jó időben és főleg tavasztól őszig használja a kocsit. Télen pedig letakarva pihen egy garázsban. A nagyobb találkozókon megtalálhatjátok és érdemes közelebbről is megnézni! 
 
Fotó: Kenezmedia