Tegye fel a kezét aki szereti a '80-as évek szögletes formáit, a kupékat és rajong a japán gépekért! 
Vagyunk egy páran és gondolom, hogy néhányan fel is soroltak pár típust és abban is biztos vagyok, hogy voltak olyanok, akik az R30 Skyline-t is felvették a listára. 
Megkockáztatom, hogy nem tartozik a legkedveltebbek közé, de a forma még mindig hibátlan és tökéletes alap ahhoz, hogy szépen lepucolt, ültetett darab legyen belőle. 
 
A kipucolt motortérben egy FJ20ET motor dolgozik, amire elektromos fojtószelepet és csillogó trombitákat kapott, trafós gyújtással és még feltűnik a bandázsolt leömlő is. 
A karosszéria szinte teljesen gyári, egyedül az első toldat és a kissé kiszélesített hátsó ívek teszik különlegesebbé a megjelenést. Utóbbira azért volt szükség, hogy a többrészes, bitang peremekkel szerelt felnik tökéletesen elférjenek, de azért némi kerékdőlésre is szükség volt, amit gondolom állítható lengőkarokkal oldottak meg. A kocsi tuti #static de igazából nem túl sok információt lehet tudni a felhasznált alkatrészekről. 
Az utastérbe pillantva feltűnnek a versenyülések, a bukócső és a mélyagyas sportkormány. Egyszerűen hibátlan! 
 
Kicsit elfogult vagyok, mert ennek a kornak az autói mindig is közel állnak a szívemhez és egy ilyen géppel nagyon boldog tudnék lenni, de azért felteszem a kérdést: Nektek, hogy tetszik? 





 

 

Forrás: Speedhunters