Az igazi sleeper gépek rendszerint olyan autók, amik nem túl feltűnő, nem túl népszerű típusok, viszont olyan technika van a lemezek alatt, hogy a szív leszakad. Sav Kannides E46-ja viszont kicsit más kávéház. Maga az alap népszerű, hiszen az E46 is megkapta a Fila táska jelzőt itthon és valóban nem kevés rohangál belőle az utakon és nem éppen rejtőzködő, mivel elég látványosan a földre van engedve és igazi ékszerek forognak a kerékjáratokban. 
Apropó kerékjáratok! A felnik mögé bepillantva feltűnik, hogy nem a gyári féknyergek lassítják az autót, hanem 4 dugattyús Aston Martin darabok és 330-as tárcsák. 
 
Na és ez az a pillanat, amikor felmerül a kérdés, hogy milyen módosítás van még az autón? A felnik is Aston Martin-hoz készültek eredetileg és háromrészes Speedline Mistral görgők, amiket kicsit átalakítottak ,hogy tökéletesen elférjenek, a méretük pedig 9,75x18, 225/35-ös gumikkal szerelve. 
A futómű levegős és Airlift Performance termék, V2 vezérlővel. 
 
A karosszéria gyári kiegészítőkkel van felszerelve, mivel Sav számára az volt fontos, hogy M-es felszereltségű legyen, faceliftes változatban. Azért néhány apróság, mint a karbon CSL diffúzor vagy karbon CSL toldatok felszerelésre került. 
 
A géptető alatt már más a helyzet. Alapból M54B30 motor hajtja a kocsit, ami egyébként egy zseniális motor és a 231 lóerős teljesítmény sem nevezhető kevésnek, de Sav számára kellett még valami extra, úgyhogy G-Power kompresszor szettet pakolt a motorra módosított görgőkkel, programozással, de felkerült egy Scorpion E46 M3 kipufogó is. A teljesítmény 380 lóerő és 460Nm, amivel azért már arrébb lehet állni. 
 
Az utastérbe pillantva ismét Aston Martin elemre leszünk figyelmesek, ugyanis a kormány DB7 alkatrész, ráadásul karbon betéttel. A Cobra Nogaro üléseket újrahúzták fekete bőrrel és Alcantara-val, illetve M csíkozást is kapott, valamint egy szellőzőbe építhető Awron digitális műszeregység is helyet kapott, amin nyomon lehet követni az autó adatait. 
 
Azt gondolom Sav egy olyan autót rakott össze, ami elsőre csak jól néz ki, de amikor rendesne odalépnek neki, kiderül, hogy erőből sincs hiány. 
Nevezhetjük sleepernek? Írjátok le kommentben!  
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Fast Car