Tartja a mondás, hogy arra van időd, amire szeretnéd, hogy időd legyen. 
Nos, Gianni a legjobb példa erre, bár abban is biztos vagyok, hogy megfeleló háttér is kell ahhoz, hogy valaki úgy beossza idejét, mint a Radikalbugz feje. 
Gianni ugyanis heti három napon tetovál, a hét további részében pedig autókat épít, javít, tuningol, felújít és arra is marad ideje és energiája, hogy szórakozzon illetve időnként összejöveteleket tartson műhelyében, ahova egyébként a világ más tájairól is érkeznek ismerősök. 
 
A projekt a Green Thunderbolt (Zöld Villám) becenevet kapta és nagyjából három év kellett, hogy összeálljon. Egy 1964-es USA modell az alap, amit Párizsban talált G, de előtte Angliában volt a kocsi és eredetileg Kaliforniából érkezett... Szóval elég kalandos az út, de végül jó kezekbe került és ez a lényeg. 
 
A terv az volt, hogy meghagyják az eredeti vonalakat és csak kisebb, egyedi beavatkozásokat végeznek a kocsin, úgyhogy első körben teljesen felújították az alvázat és a karosszériát. Ezután felkerültek az USA fém lökösök és lekapták a hátsó ajtót, hogy tökéletesen elférjen a motor. 
A szín az 1950-es években gyártott Volkswagenekről lehet ismerős és az L412 kódjelet viseli. A váltót közel 8 centivel megemelték, hogy a lehető legalacsonyabb lehessen az autó, mituán bekerült az új futómű. Közben az erősített CB Performance Super diffi is elfoglalta helyét, majd jöhetett az egyedi, állítható futómű. 
Az RDW felnikre 135/80R15 és 185/65R15 gumikat húztak. Az igazi csoda viszont a motortérben található. Egy Porsche-ból érkezett a 2332 köbcentis motor, ami felújítás után egy hibrid T04E turbót kapott, CB Performance hengerfejet, módosított Holley karbit és rozsdamentes kipufogórendszert. A teljesítmény valamivel több mint 350 lóerő, amivel már elég dinamikusan lehet mozgatni a kocsit. Természetesen a beltér is teljes felújításon esett át és mindent bőröztek, végül pedig lézerrel vágott alu váltó és AutoMeter műszerek zárják a sort. 
 
Nagyon durva, hogy ez az autó teljesen #static módban használható így és az a motor egészen elképesztően nyomul az arcunkba. 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! Nézzétek meg! Érdemes! 





 

 

Forrás: Superfly Autos