Eredetileg az lett volna a cím, hogy a "legjobb amerikai a show-ról", azonban ezen lehet néhányan felhördültek volna, hiszen ott volt a Charger RTR, azonban az a kocsi a Best of Show volt és bizony Danny autóját választotta a zsűri a legjobb amcsi gépnek. 
Danny számára nem idegen a tuning világa és nem ez az első projektje, úgyhogy egyáltalán nem meglepő, hogy ez a Chevrolet is top kategóriásra sikerült. 
 
Kezdjük az elején.
 
Az alap egy 2015-ös Camaro 2SS "Commemorative Edition",  6,2 literes motorral, ami Cold Air Inductions légszűrőt, Stainless Works leömlőket, egyedi kipufogórendszert, amit a Street Performance & Fabrication Slovakia készített a végén pedig Magnaflow hátsó dobokat kapott, de azért ott van a cut-out szelep, hogy rendesen ki lehessen engedni annak a motornak a hangját. Végezetül megkapta az MTE chiptuningot és a végeredmény 451 lóerő és 596Nm. 
 
Teljesítmény pipa, jöhet a többi részlet!  
 
A futómű természetesen levegős és Airlift Performance gátlókból, AccuAir vezérlővel rendelkezik és kettő darab Viair 444c kompresszor táplálja levegővel. Ez a rendszer engedi rá a Heritage Wheels Hokkaido-DIR görgőkre, amik fegyverszürke közepekkel és tripla króm peremekkel rendelkezik, de a méretük az amire igazán felkapja az ember a fejét. Ugyanis elöl 10,5x20 ET-4 4"-os peremekkel, hátul pedig 11x20 szintén -4 az ET és itt 4,5"-os peremekkel rendelkezik. A felnik mögé pillantva Power Stop Extreme tárcsák és betétek lassítják az autót és a tökéletes fitment érdekében Silver Project állítható lengőkarokat szereltek be. 
 
A karosszérián 6. generációs ZL1 első lökhárító VLAND fényszórók, ZL1 motorháztető karbon betéttel, egyedi hátsó diffúzor, W Customs karbon splitter szett és LED szélességjelzők jelentik a változást. 
A csomagtartót a Low In The Mountains csapata építette be és a levegős rendszer elemei mellé JL Audio 12W6 mélynyomót, JX1000/1D erősítőt, CZ audio akksit telepítettek, illetve a Fly Design által átalakított karbon kormányt érdemes megemlíteni. 
 
Azt gondolom, nem véletlenül kapta a különdíjat ez az autó, mivel minden részlete módosítva van és a megjelenése egészen egyszerűen brutális! Danny már most megemlítette, hogy vannak még tervei az autóval, úgyhogy bízom benne, hogy a jövő évi AMTS-n személyesen is láthatom majd! 
 
Fotók: Magpie