Az utóbbi időben megszaporodtak az SUV-k, Crossoverek tuningja, amivel nincs baj, hiszen egy népszerű osztályról van szó. Azonban sokan megakadnak annál a kérdésnél, hogy miért ültetnék le egy városi terepjárót? 

A válasz viszont egyszerű: Mert megtehetem! 

John, aki egyébként a Vinyl Image és get_deckd oldalak és cégek tulajdonosa egy Volkswagen Tiguan-t kapott a kezei közé és parádézik vele a találkozókon/kiállításokon. 

Természetesen itt sincsenek túlbonyolítva a dolgok. 

Az autóra felkerült egy Parsan widebody kit, amit alsó toldatok egészítenek ki. A futómű levegős és ABP szettből valamint AccuAir vezérlőből áll, így pedig vidáman rá lehet engedni a kasznit a körben 10,5x21-es, többrészes, Avant Garde felnikre. A felnik érdekessége, hogy a felniharangoknál karbon minta látszódik és az bizony nem VTN! A kerekek mögött nagyobb fékek lassítják a családi autót és Ksport neokróm nyergek hívják fel magukra a figyelmet. A tárcsák mérete elöl 420mm, hátul 386mm. 

Kívül még a 2021-es, faceliftes változat hátsó része lehet érdekes, belül pedig a komplett RSQ3 belső! 

John napi szinten használja az autót és mellette kiállításokra is kijár. Durva képsorozat még nem készült, ezért a Facebook csoportokban kellett kutatni kicsit, viszont ha követitek Instagramon, IDE KATTINTVA, akkor biztos nem maradtok le a további módosításokról sem!