A tuningnak, autóépítés nem csak attól csodálatos dolog, hogy egy átlagos autóból valami egyedit, különlegeset alkothatunk, hanem attól, hogy nincsenek kőbe vésett szabályok és ha elég kreatívak vagyunk és megvan a bátorságunk is, akkor összerakhatunk olyat, amire mondjuk nem volt példa korábban. 
 
Vegyük például a képeken látható 1972-es Jaguar XJ6-ot. 
Az 50 éves fényezés már nem úgy ragyog mint régen, de még mindig nem egy rozsdaboglya az autó. A sárvédőkön található visszapillantók kicsit a JDM klasszikusokat juttatja eszembe, aztán ott vannak a kerek lámpák, amiket modernizáltak és ugyan az "angel eyes" sosem tartozott a kedvenc megoldásaim közé, itt valahogy egész fogyasztható a termék. Kis ültetés és a Pontiac Trans Am pókhálós, "mesh" felnik mindjárt jobban mutatnak az autó alatt, viszont nem csak ennyi amcsi behatás érte a kocsit! 
 
A motorháztetőt felnyitva 5,7 literes V8 motor tárul elénk, ami egy 1985-ös Chevy kisteherautóból került át a Jaguar orrába, ami lehet nem a legkifinomultabb megoldás, de anyagilag is vállalhatóbb és azért a V8 elég szépen tud szólni. 
Még egy kis német vonalnak is jutott hely, mivel az utastérben BMW E30 ülésekben lehet élvezni az utazást elöl. 
 
Őszintén szólva, nem ez a legdurvább Jag amit valaha láttam/láttunk, de abban maximálisan biztos vagyok, hogy Jacob  minden percét élvezi a gépnek és idővel fog még alakulni az öreg XJ. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok!