A SEMA Show-nak hagyományosan otthont adó Las Vegas Convention Center legfiatalabb csarnoka, a West Hall tavaly csatlakozott a komplexum kiállítási területei közé. Méretben cirka másfélszer akkora, mint az egyre kevésbé "fő" helyszínként szolgáló Central Hall, tematikában pedig az autóápolási és autódekoros cégek találhatók meg itt főként - korábban a North volt a "fóliás" pavilon - továbbá tavaly óta itt található meg a teljes off-roados-truckos részleg is, ami a South Hall alsó részéből költözött ide.

Mindezt most is jócskán megtömték átalakított szuper sportautókkal és celebekkel, neves építőkkel, valamint utóbbiak járműveivel. Tavaly még nagyon szellős volt ez a csarnok, ennek azonban idén már nyoma sincs: zsúfolásig pakoltak mindent standokkal és járművekkel, hihetetlen, hogy hova tud még nőni a SEMA Show!

Galériánkban több mint 250 képet találtok a West Hall látnivalóiról, további anyagaink - még több képpel és videóval - pedig ezen a linken gyűlnek. Még rengeteg lesz belőlük, tehát nézzetek vissza gyakran ;)

A fotókért hatalmas köszönet Lamboboy-nak!

Forrás: Carstyling.hu