Jó lehet olyan csapatnak a tagja lenni, mint a Hoonigan, ahol tulajdonképpen bármilyen eszement ötletet megvalósítanak, aminek autókhoz, teljesítményhez van köze. Így született meg a "Mit tenne Brian, ha megépíthetné a munkásautóját" projekt. Mondanom sem kell, motort cserélne és igen, 2JZ-t tenne bele.... Nahát! 
 
Szóval igen, beledobtak egy 3 literes, sorhat turbó Toyota 2JZ-GTE motort, megcukrozták olyan apróságokkal mint a Haltech Elite 2000 vezérlő, Garrett G-Series G30-770 turbó, Grannas által épített T56 váltó, hátra felkerült a  Currie Enterprises hátsó hídja, ha már van benne kraft akkor kapott egy hidraulikus kéziféket is, hátha szükség lenne rá, felcsavaroztak egy szett Volk Racing TE37 felnit, 9,5x20 és 10,5x20 méretben, mögöttük pedig Baer fékek lassítják az autót, a szórakoztatásról komplett MTX audiorendszer gondoskodik. 642 lóerő cibálja a platóst és természetesen nem szabad közúton használni, de ezt majd az új tulaj eldönti, hiszen az autót viszonylag hamar eladták. 
 
Ahogy elnézem, a 16 milliós vételár sem tartott vissza valakit attól, hogy lecsapjon rá. Mindenesetre sokan élveznénk egy ilyennel a csapatást péntek este! 
 
>IDE KATTINTVA találtok még pár képet!