A SEMA Show tele volt olyan építésekkel is, amik ugyan érdekesek, mégsem kaptak akkora figyelmet, mint amekkorát megérdemeltek volna. Gondolok itt a képeken látható M4 pick up-ra, ami durva kék színben pompázott a STEK Automotive standján.

Platós átalakítást láthattunk már korábban is, hiszen az E92 alapjaira is készült ilyen darab és E30-ból is volt már. Ez viszont más történet, hiszen nem a BMW gyárában készült, hanem a Dinmann műhelyében készült, a cég pedig arról ismert, hogy karbon elemeket gyártanak BMW modellekhez és talán mondanom sem kell, hogy itt is találunk „néhány” elemet.

A történet Musa Rio Tjahjono digitális agymenésével kezdődött és a képek alapján készült el az autó. Külön érdekesség, hogy az alap egy teljesen hibátlan G82 M4, Competition csomaggal és xDrive hajtással. Miért érdekes ez? Mert nem egy törött autót vágtak szét, vagy szponzor pénzből vásárolt demoautót, hanem áprilisban vették át szalonból a kocsit és rövid idővel utána már szét is vágták. Ezt mondjuk nem mindenki fogja megemészteni, de ha showra épít valaki autót, akkor ott nincsenek szabályok. Természetesen miután beleeresztették a flexet, alaposan meg is erősítették a kasznit, hiszen mégiscsak egy 500 lóerős sportautóról beszélünk, amit használni is szeretnének. Az építési műveletek végén kerül képbe a STEK, akik ezzel a különleges, kék fóliával húzták be az autót. A fólia színe csak egy dolog, de ez az anyag öngyógyító és karcálló termék, úgyhogy tényleg megvédi az autót minden behatástól.

Nyilván voltak ennél erősebb darabok is, de ilyen M4-et biztos nem láttunk eddig élőben és óriási bátorság kell ahhoz, hogy egy több mint 35 milliós autót szétvágjon az ember. >IDE KATTINTVA megtaláljátok a hivatalos Instagram oldalt. További bemutatók érkeznek még, úgyhogy érdemes követni az oldalt!