Az idei SEMA Shown az elektromos építések még nagyobb teret kaptak mint tavaly és bármennyire nehéz egyeseknek elfogadni, tényleg ez a jövő és a kiegészítőket gyártó cégek is időben felismerték ezt, úgyhogy a Tesla tuning teljesen megszokottá vált. 
Adott egy négyajtós, elektromos autó, ami egyébként nem egy túlbonyolított formájú szerkezet, nem is nevezhető könnyűnek, hiszen kicsit több mint két tonna, viszont 1,99 másodperc alatt katapultál 100-ra álló helyzetből, 300 km/h óra felett is képes haladni és 1000 lóerős, szóval simán nevezhetjük sportautónak. 
 
A SEMA Shown a Toyo Tires területén volt kiállítva ez a Tesla és ebben a formában még talán azok is gerjednek rá, akik egyébként nem tartják szép autónak az elektromos járművet. A Competition Carbon mindent megtett azért, hogy a Plaid dögös legyen és azt kell mondjam, elég erősre sikerült a végeredmény! 
 
A történet itt is egy digitális rajzzal kezdődött amit Kasim Tlibekua készített. Ezt követte az elemek legyártása és bumm! 2022-ben már élőben is látható volt az autó! 
 
A Competition Carbon egy viszonylag új cégnek számít az Egyesült Államokban és főleg a C7, C8 Corvette-hez gyártanak kiegészítőket, azonban jól látszik, hogy más modellnél is ügyesen dolgoznak. Oké, a 30.000 dolláros szett nem tartozik az olcsó kiegészítők közé, viszont a Palid sem egy olcsó játékszer. Óriási légbeömlővel ellátott front, első toldat teszi morcossá az autó elejét és a levegős futóműnek köszönhetően, szó szerint koppig lehet engedni az autót. Ezt követik a szélesebb első sárvédők, majd ezután ott vannak a küszöbök, a hátsó szélesítések, egy hátsó szárny és egy masszív diffúzor zárja a sort. Mondanom sem kell, hogy amit elsőre feketének látunk az karbon, Az egészet egyedi felnik zárják, amik elég szélesek ahhoz, hogy kitöltsék a kerékjáratokban a helyet. 
 
Erős, dögös, gyors és tele van egy csomó olyan funkcióval ami egyébként teljesen felesleges egy autóban, de ezzel a bodykittel most már totál egyedi is. Ha félrerakjuk az elektromos autók iránt érzett ellenszenvünket, azért így már elboldogtalankodnánk egy Tesla-val! Nem igaz?