Info lorem ipsum szöveg

12. SEAT Évadnyitó Találkozó - Seatmeet19

12. SEAT Évadnyitó Találkozó - Seatmeet19

ORSZÁGOS SEAT ÉVADNYITÓ TALÁLKOZÓ
SEATMEET19

12.-ik alkalommal szervezzük Nektek az ország legnagyobb SEAT találkozóját! Mint minden évben, minden SEAT évadnyitás valami újdonsággal vagy extrával kezdődik. 2019-ben ismét elhozunk Nektek pár újdonságot, mind látványosságban és programban is.

Próbáltunk sokszor változtatni finomítani a találkozókon, és eljött az idő, hogy az eddig tanultakat és a szerzett tapasztalatainkat összegyúrjuk és a tavaszi országos SEAT találkozóra helyezve az éves hangsúlyt, egy olyan találkozót szervezzünk, ami még jobb mint az eddigi találkozók bármelyike.

Tervezzük a SEAT szentély nagyobbítását, hogy fellépőket tudjunk Nektek szervezni. Napközben a programok hangosítása mellett már SEAT informatív előadást szeretnék nyújtani olyanoktól akik ismerik a SEAT márkát technikailag is.
Programok között szerepel a szépségverseny, hangnyomásverseny, SEAT előadás, SEAT-os játékok és igyekszünk Nektek minél több olyan SEAT-ot meghívni, ami nem mindennapi jelenség!
Mint minden évben 2019-ben is számolhattok meglepetésekkel: ez lehet akár egy új SEAT jövevény, egy (vagy több) SEAT versenyautó, új játék / őrültség vagy fellépőként egy ismert előadó.

A megszokott értékes ajándékok mellett nélkülözhetetlen a SEAT felvonulás rendőri kísérettel!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Club SEAT Magyarország
Kezelő(k)
carStyling , Norman983
Helyszín
Alsóörs, Camping utca 19, Pelso Camping,
Dátum
2019.05.03 - 2019.05.04
Kezdés
16:00
Befejezés
18:00
Telefon
06308226696
E-mail
[email protected]
Web
www.seatmeeting.hu
Facebook
www.facebook.com
Programok
Autós találkozó, Klubtalálkozó, Autó szépségverseny, Hangnyomás verseny
Belépő
1500 (felnőtt)
500 (autó)
Kedvezmény
3 éves kor alatt ingyenes a belépés
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2590

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!