Info lorem ipsum szöveg

5. Pécsi Autó És Motor Show

5. Pécsi Autó És Motor Show

Nagyon nagy bulira készülünk... ÁPRILIS 22-én SZOMBAT napközben (és egy esti hatalmas bulira) várunk mindenkit! Végül egy naposak leszünk, de abban az egy napban lesz apai anyai...

Ami már biztosan vár...
MÓKUS TEAM - STREETFIGHTER SHOW
SZLALOM SHOW
BIKINI és DIVATBEMUTATÓ SHOW
AGENT SQUAD SEXY AUTÓMOSÁS - 3 HÖLGGYEL!
DB RACE HANGNYOMÁSVERENY
AMERIKAI / OLD TIMER / TUNING AUTÓKIÁLLÍTÁS
STREET FOOD UDVAR
... és sok új meglepetés vár!

További részletek hamarosan!

>>>>> TUNING AUTÓSOK és MOTOROSOK FIGYELEM!!!
Sokak kérésére szigorítunk a TUNING AUTÓKIÁLLÍTÁSON ÉS SZÉPSÉGVERSENYEN való részvételen! Idéntől az hajthat csak be a rendezvény területére, csak az állíthat ki tuning autót aki ELŐRE REGISZTRÁL és a regisztrációját elfogadjuk.

A KIÁLLÍTOTT AUTÓKNAK ÉS MOTOROKNAK INGYENES A BELÉPÉS! Kizárólag a sofőr és az autóban ülők után kell csak kedvezményes belépőt fizetni.

TUNING AUTÓ - MOTOR REGISZTRÁCIÓ - csak egy e-mail ide :
pecsiautoshow@gmail.com
Amit kérünk emailben mindenképp elküldeni:
1. - Adataid: Név, telefonszám
3. - 1-4 KÉP az autóról, motorról
4. - Rövid leírás, főként a tuningról mi az amiben nem eredeti, mi az amiben különleges...

FIGYELEM!
- Az e-mail elküldésével, a regisztrációval autómatikusan hozzájárultok ahhoz, hogy a személyes adatok kivételével fotókat és leírást közöljünk az eseményben arról, hogy érkezik az autó-motor. Ha valakit ez zavar, kérjük a rendszámot törölje ki, vagy jelezze ezt az e-mailben!)
- A válasz az e-mail-ekre nem azonnali! Lesz olyan akinél egyértelmű lesz, hogy várjuk és azonnal írunk, de lehet olyan is akinél csak az utolsó héten tudunk majd válaszolni.
- Jeletkezni a rendezvény előtti napig lehet, 04.21-én éjfélig!
- A jelezkezők közül mi választjuk ki a VIP HELYRE kerülő autókat! Erről listát az utolsó napon közlünk majd az esemény oldalán.

AUTÓ SZÉPSÉGVERSENY ::
Részletek és a zsűri tagjai hamarosan!
Annyi biztos, hogy többtagú szakmai zsűrink lesz, rengeteg kategóriánk... és sok-sok értékes nyereményünk! Külföldi utazások, tárgynyeremények...

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
Pécsi Autó & Motor Show
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
7632 Pécs Megyeri út 72.,
Dátum
2017.04.22
Kezdés
10:00
Befejezés
18:00
Programok
Autókiállítás, Autós találkozó, Autó szépségverseny
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2416

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2017. április 19. 13:59
Minden kiállító autót és motort várunk április 22-én szombaton, az 5. Pécsi Autó és Motor Show keretei között megrendezésre kerülő CARSTYLING.HU SHOW AND SHINE versenyen! A szépségverseny a Carstyling.hu saját, autós színpadán fog megvalósulni, a speaker pedig az AMTS állandó MŰSORVEZETŐJE SZÁRAZ FERENC lesz idén!

SZTÁRVENDÉG ZSŰRITAG is érkezik BARA LACI személyében, aki a legrangosabb, legnagyobb külföldi versenyek és az AMTS többszörös nyerteseként értékeli majd a nevező járműveket.

A szépségverseny Carstyling.hu Klubkártyával INGYENES. Akinek még nincs ilyen az megvásárolhatja a helyszínen is kedvezményes 1.000 Ft-os áron a CARSTYLING sátorban és már nevezhet is vele.
Minden kategória nyertes versenyzőnk értékes HELL AJÁNDÉKCSOMAGOT kap ajándékba! A BEST OF SHOW kategória nyertese pedig különösen értékeset!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2016. április 17. 16:07
Egy kis előzetes:

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!