Info lorem ipsum szöveg

AMTS 2019

AMTS 2019

2019-ben is AMTS!

infók hamarosan szemcsó

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Klubkártya kedvezmény: 1000 Ft kedvezmény a helyszíni felnőtt belépőjegy árából!
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
Quad
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Budapest, HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont Főtér, Hungary,
Dátum
2019.03.22 - 2019.03.24
Kezdés
09:00
Befejezés
18:00
Mobil
+36-20-578-1166
E-mail
[email protected]
Web
www.amts.hu
Facebook
www.facebook.com
Programok
Tuning Show, HIFI Show, Fesztivál, Autókiállítás, Autós találkozó, Klubtalálkozó, Drift verseny, Autó szépségverseny, Hangnyomás verseny, Hangminőség verseny
Térkép
Időjárás
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2575

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Kiemelt hozzászólás
Statler
#10
2019. március 24. 01:07


Kiemelt hozzászólás
Statler
#9
2019. március 24. 00:09
Lejátszás
AMTS TUNING SHOW 2019 HIGHLIGHTS (4K) - YouTube
Forrás: www.youtube.com
Video: https://www.mahlkornel.com/ Photos: https://instagram.com/mahl.kornel Music: Please support the artists! Skeler-skeler. - TOK¥O https://soundcloud.com...
Kiemelt hozzászólás
Quad
#8
2019. március 23. 12:02
+++ Szolgálati közlemény +++
A Hungexpo parkolója megtelt. Aki autóval érkezik, lehetőség szerint ne az Albertirsai úton akarjon megállni, hanem távolabbi utcákban (Pillangó utcai metrómegálló P+R parkoló, Örs Vezér tér st - kényelmesebben és gyorsabban fog bejutni a területre!
Kiemelt hozzászólás
Statler
#7
2019. március 23. 07:20


Kiemelt hozzászólás
Statler
#6
2019. március 23. 05:48
Lejátszás
Budapest Hungexpo AMTS 2K19 Short Promo - YouTube
Forrás: www.youtube.com
Kiemelt hozzászólás
Statler
#5
2019. március 22. 07:27


Kiemelt hozzászólás
Quad
#4
2019. március 20. 18:15
+++ AMTS APPLIKÁCIÓ +++
Az utolsó pillanatra, de elkészült az AMTS hivatalos applikációja. Töltsd le okostelefonodra és igazodj el játszi könnyedséggel a rendezvény helyszínei és programjai között!

LETÖLTÉS:
+ iOS:https://bit.ly/2Wc3px6
+ Android: [ link: bit.ly ]
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2018. november 12. 16:21
Az Automobil és Tuning Show 2018-ban örvendeztette meg először a terepautózás szerelmeseit is. A rendezvény tematikájába azóta állandó programként Off-Road Show fő koncepciója a magyarok által átalakított és épített terepjáró autók széleskörű kiállítása, illetve épített pályán történő bemutatása.
Íme összefoglalónk az első felvonásról!
Lejátszás
AMTS 2018 - Hungary Off-Road Show - YouTube
Forrás: www.youtube.com
The brand new program of the Automobil & Tuning Show Hungary is explores the world of off-road driving. Visit the exhibition of special trucks transformed an...
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2018. november 09. 12:19
A legszebb klubos standot a Leatherbitches csapata építette a 2018-as AMTS-en. A csapat díja egy élményvezetés volt kiskunlacházán, a DRX Sport jóvoltából, melyből egy remek családi napot kerekítettek.
Ha a kluboddal érkezel, jövőre is érdemes standot építeni, hasonlóan komoly díjakért versenyezhettek majd!
Lejátszás
AMTS - Leatherbitches élménynap - YouTube
Forrás: www.youtube.com
A legszebb klubos standot a Leatherbitches csapata építette a 2018-as AMTS-en. A csapat díja egy élményvezetés volt kiskunlacházán, a DRX Sport jóvoltából, m...
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2018. július 12. 13:30
Hazánk egyik, a nemzetközi porondon is legeredményesebb tunere, Bara Laci a Nürburgringen járt a hétvégén, ahol a Tuning World Bodensee kategóriagyőztes építéseivel együtt ő is megmutathatta büszkeségét, a Porsche Boxster S alapra épült Opel Combo-t.
A meghívás nem csak egy remek pályanapot, valamint kiállítási lehetőséget takart a legendás helyszínen, de egyúttal egy exkluzív fotózáson való részvételt is, Európa showautói "krémjének" társaságában. Laci részvételével a legnagyobb hazai autó show, az AMTS nagykövete is volt odakint, számos gyönyörű vasat invitált meg a jövő évi rendezvényre.
Kint tartózkodása során két videós bejelentkezést is kaptunk tőle, ezeket alább láthatjátok
Forrás: www.facebook.com
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!